مرکز ترک کلونازپام

فهرست مطالب
کلونازپام

کلونازپام

کلونازپام دارویی ضد اضطراب و تشنج می باشد و به دلیل خاصیت آرامبخشی که دارد توسط پزشک برای برخی از بیماران شوک و تشنج ناشی از اضطراب و استرس و حملات پانیک تجویز می شود. مکانیزم عملکرد کلونازپام همانند هروئین تحریک سیستم عصبی مصرف کننده می باشد، در حقیقت کلونازپام نوعی سرکوب کننده سیستم عصبی است که با اثرگذاری بر گاما آمینوبوتیریک اسید که با نام (GABA) نیز شناخته می شود تاثیر خود را اعمال می کند. ضروری است بدانید از آنجایی که کلونازپام از خانواده ی داروهای آرامبخش می باشد مصرف خارج از دستور پزشک و خودسرانه آن می تواند باعث اعتیاد مصرف کننده شود و تنها زمانی مصرف آن سلامت بیمار را تهدید نمی کند که مطابق دستورات پزشک مصرف شود.

بستری
1
- تماس با کلینیک. - پرزنت بیمار توسط پذیرش و ارائه توضیح روند درمان. - هماهنگی جلسه با روانشناس مجموعه به منظور ارائه مشاوره رایگان به بیمار. - توضیح روند درمان به بیمار در جلسه رایگان مشاوره.
روند درمان
2
روند درمان ترکیب دو روش دارو درمانی و روان درمانی است. حداقل طول دوره درمان از 2 تا 3 هفته (10 تا 21 روز) است که مدت زمان آن با توجه به وضعیت بیمار، میزان دوز مصرفی و نوع ماده ای که مصرف می شود، تعیین خواهد شد.
سرویس ها
3
اتاق های 1 تخته و 2 تخته در کلینیک در نظر گرفته شده است که دارای کمد و یخچال هستند. صبحانه، ناهار و شام سرو می شود. امکان حضور همراه در اتاق های یک تخته فراهم است و همچنین امکان استفاده از تلفن همراه و اینترنت رایگان وجود دارد.
سم زدایی
4
سم زدایی با توجه به نوع اعتیاد و مواد مصرفی انجام می شود. روانپزشک بعد از اتمام دوره درمان نیز بیمار را فالو می کند و همچنین به جهت بهبود اختلالات روانشناسی ناشی از مصرف مواد در کنار ترک اعتیاد، روانکاوی با حضور روانشناس انجام می شود.
ترخیص
5
کارهای ترخیص بیمار بعد از اتمام دوره درمان و در صورت منفی بودن تست و نرمال شدن وضعیت بیمار از نظر روحی و فیزیکی با تایید پزشک متخصص انجام می شود. بعد از ترخیص نیز با توجه به نیاز بیمار جلسات مشاوره و روانکاوی با روانپزشک ادامه خواهد داشت.

عوارض مصرف کلونازپام چیست؟

سرگیجه

تاری دید

تکرر ادرار

خواب آلودگی

کلینیک ترک اعتیاد

ترک کلونازپام در خانه

ترک کلونازپام در خانه

متاسفانه بسیاری از بیماران تلاش می کنند تا به تنهایی و در خانه اقدام به ترک کلونازپام کنند و بر این باورند که به تنهایی می توانند به اعتیاد خود غلبه کنند اما باید بدانید هرگونه ترک خودسرانه نه تنها باعث درمان و بازگشت سلامت بیماران نمی شود بلکه باعث بروز علائم ترک در مصرف کننده نیز می شود و بسیاری از مصرف کنندگان برای مقابله با این علائم مجددا به مصرف روی می آورند.

علائم ترک کلونازپام

توهم

کابوس

تشنج

بی‌خوابی

کلینیک ترک اعتیاد

بهترین روش ترک کلونازپام

ترک کلونازپام

در مورد قطع مصرف کلونازپام با پزشک خود مشورت کنید. ترک کلونازپام به تنهایی بسیار خطرناک است. قبل از اینکه مصرف کلونازپام خود را متوقف کنید، تمایل خود را برای قطع دارو با پزشک خود در میان بگذارید. پزشک شما ممکن است توصیه کند که مصرف دارو را ادامه دهید و یا ممکن است داروی دیگری را برای جایگزینی کلونازپام به شما پیشنهاد دهد. به پزشک خود بگویید: «من علاقه مندم که کلونازپام را ترک کنم. چه توصیه ای برای شروع ترک به من می کنید؟» پزشک شما ممکن است بتواند به شما در کنترل علائم ترک کمک کند یا ممکن است بتواند یک برنامه درمانی را توصیه کند.عوارض مصرف کلونازپام می‌‌تواند در افراد مختلف به گونه‌ای متفاوت بروز کند، در صورتی که تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در خصوص علائم و عوارض قرص کلونازپام دارید، حتماً مقاله«کلونازپام چیست؟و عوارض آن» را در همین سایت مطالعه کنید.

پزشک شما ممکن است داروهای ضد افسردگی یا داروهای تثبیت کننده خلق را تجویز کند تا به شما کمک کند بتوانید از مصرف کلونازپام خلاص شوید. از پزشک خود بخواهید که به شما کمک کند تا یک برنامه کوتاهتر تهیه کنید. ترک ناگهانی مصرف کلونازپام ممکن است منجر به ترک حاد شده و در برخی موارد نیز منجر به مرگ خواهد شد. برای ترک ایمن تر، به یک برنامه کاهش تدریجی مصرف که توسط پزشک متخصص تهیه شده باشد نیاز دارید. برنامه کاهش دوز به شرایط جسمی و روانی و همچنین میزان مصرف و تعداد دفعات مصرف شما بستگی دارد که پزشک شما مصرف کلونازپام شما را به آرامی از سطح دوز فعلی به صفر کاهش می دهد.

به دنبال درمانی باشید تا به شما در ترک اعتیاد کمک کند. حمایت روانشناختی در طول دوره ترک بسیار ضروری است، به خصوص اگر دارو را برای مقابله با اضطراب، اختلال دوقطبی یا اختلالات هراس مصرف کرده باشید. دریافت حمایت از سلامت روان احتمال موفقیت شما در ترک کلونازپام را افزایش خواهد داد. اگر پزشک تجویز کننده کلونازپام برای شما یک متخصص سلامت روان است، هنگامی که با او در مورد تمایل خود به ترک کلونازپام صحبت می کنید، در مورد تشکیل جلسات مشاوره نیز بپرسید.

ترک کلونازپام

ترک کلونازپام

از مصرف الکل و حشیش خودداری کنید

در برنامه‌ کاهش تدریجی خود، از برگشتن به دوزهای قبلی اجتناب کنید. پس از کاهش مصرف دوز، از بازگشت به دوز قبلی خودداری کنید، حتی اگر احساس می کنید به آن نیاز دارید. علائم ترک، بخش طبیعی از روند ترک کلونازپام است و افزایش دوز شما مانع از آن نخواهد شد. اگر احساس می کنید قادر به مقابله با علائم ترک نیستید، با پزشک خود مشورت کنید.

مهارت‌ های مقابله‌ای خود را تقویت کنید مهارت‌ های مقابله‌ ای خوب به شما کمک می‌ کنند تا در طول فرآیند سم‌ زدایی مواد مخدر بتوانید به راحتی با علاٸم ترک کلونازپام مقابله کنید و همچنین به شما کمک خواهد کرد تا با اختلالات روانی خود کنار بیایید. اگر با اختلالات اضطراب، افسردگی، اختلال دوقطبی یا اختلال هراس دست و پنجه نرم می کنید، مهارت های مقابله ای به شما در کنترل علائم کمک خواهد کرد.

بهترین روش ترک کلونازپام

بهترین روش ترک کلونازپام

بهترین روش ترک کلونازپام

همانطور در مقاله گفتیم هرگونه مصرف خارج از دستور یا فراتر از دستور پزشک کلونازپام می تواند باعث اعتیاد و وابستگی بیماران شود و هرگونه درمان خودسرانه و قطع مصرف نه تنها به بیماران کمکی نمی کند بلکه و باعث بروز علائم ترک و محرومیت در بیماران می شود به همین منظور بهترین روش ترک کلونازپام ترک بستری در مرکز نگهداری ترک اعتیاد می باشد و بیمار تنها با مراجعه به کلینیک ترک اعتیاد می تواند سلامت خود را بدست آورد.

روش ترک کلونازپام در مرکز ترک اعتیاد طلوع

درمان بصورت ترک تدریجی با 7 روز بستری و درصورت وجود علائم، با نظر پزشک ممکن زمان بستری افزایش پیدا کند.

سوالات متداول ترک کلونازپام

آیا کلونازپام مخدر است و مرفین دارد؟
قرص کلونازپام از مشتقات مرفین نیست به همین جهت، مخدر نمی باشد اما مصرف هم‌زمان آن با داروهای دیگر ممکن است احتمال بروز مشکلات حاد تنفسی، کما یا مرگ را بالا ببرد.
آیا کلونازپام تست اعتیاد را مثبت می‌کند؟
اکثر بنزودیازپین‌ ها در تست اعتیاد تشخیص داده می‌شوند. البته برخی از این داروها مانند کلونازپام و آلپرازولام ممکن است در تست اعتیاد معمولی نشان داده نشوند. اما کلونازپام در تست بنزودیازپین قابل تشخیص است.
قرص کلونازپام چند روز در بدن میماند؟
کلونازپام نیمه عمری در حدود ۲۰ تا ۵۰ ساعت در بدن فرد دارد. به همین دلیل کلونازپام مقدار بیشتری نسبت به داروهای مشابه در بدن باقی می‌ماند.
آیا کلونازپام خواب‌آور است؟
همانطور که گفتیم از قرص کلونازپام برای درمان اضطراب و استرس نیز استفاده می‌شود، به همین دلیل خواب‌آلودگی یکی از واضح‌ترین عوارض این داروی خواب‌آور و آرام‌بخش است که حتی در اولین دوز کلونازپام نیز قابل احساس است.


به این مطلب چه امتیازی میدهید؟

روی ستاره ها کلیک کنید تا رای شما ثبت شود

میانگین آرا 3.2 / 5. شمارش آرا: 28

رایی یافت نشد. اولین نفری باشید که رای میدهید.

1 Comments

  1. سام گفت:

    کلونازپام مانند دیفینوکسیلات در تست عادی اعتیاد مشخص نمیشود .‌ در این نوع اعتیاد که از نوع سبک اعتیاد است ( نود درصد مصرف کنندگان ساعتی قبل از خواب و برای خوابیدن بهتر آنرا مصرف میکنند ،) قطع ناگهانی آن باعث بیخوابی و استرس می‌شود . بهترین راه ترک این دارو جایگزین کرد با نوع دیگر و سبک‌تر برای افراد بیخواب است .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 + هجده =

فهرست مطالب
خدمات درمان و ترک اعتیاد