اسلاید قبلی
اسلاید بعدی
اسلاید قبلی
اسلاید بعدی

مرکز ترک ریتالین

فهرست مطالب
کلینیک ترک اعتیاد

ترک ریتالین

ریتالین که نام علمی آن متیل فنیدات می باشد یک محرک سیستم عصبی برای کنترل و درمان افسردگی، اختلال بیش فعالی و حمله خواب می باشد است و ساختاری بسیار شبیه به آمفتامین ها دارد.

بطور کلی ریتالین بازدارنده جذب دوپامین می باشد و باعث تجمع دوپامین در مغز مصرف کننده می شود و تجمع دوپامین باعث ایجاد احساس سرخوشی در مصرف کننده خواهد شد به همین جهت بسیاری برای کسب لذت اقدام به سوء مصرف ریتالین می کنند که در خصوص مصرف ریتالین باید بدانید مصرف این دارو تنها با تجویز پزشک مجاز است و باعث اعتیاد مصرف کننده نخواهد شد و هرگونه مصرف خارج از دستور پزشک آن وابستگی و اعتیاد را برای مصرف کننده به همراه دارد.

بستری
1
- تماس با کلینیک. - پرزنت بیمار توسط پذیرش و ارائه توضیح روند درمان. - هماهنگی جلسه با روانشناس مجموعه به منظور ارائه مشاوره رایگان به بیمار. - توضیح روند درمان به بیمار در جلسه رایگان مشاوره.
روند درمان
2
روند درمان ترکیب دو روش دارو درمانی و روان درمانی است. حداقل طول دوره درمان از 2 تا 3 هفته (10 تا 21 روز) است که مدت زمان آن با توجه به وضعیت بیمار، میزان دوز مصرفی و نوع ماده ای که مصرف می شود، تعیین خواهد شد.
سرویس ها
3
اتاق های 1 تخته و 2 تخته در کلینیک در نظر گرفته شده است که دارای کمد و یخچال هستند. صبحانه، ناهار و شام سرو می شود. امکان حضور همراه در اتاق های یک تخته فراهم است و همچنین امکان استفاده از تلفن همراه و اینترنت رایگان وجود دارد.
سم زدایی
4
سم زدایی با توجه به نوع اعتیاد و مواد مصرفی انجام می شود. روانپزشک بعد از اتمام دوره درمان نیز بیمار را فالو می کند و همچنین به جهت بهبود اختلالات روانشناسی ناشی از مصرف مواد در کنار ترک اعتیاد، روانکاوی با حضور روانشناس انجام می شود.
ترخیص
5
کارهای ترخیص بیمار بعد از اتمام دوره درمان و در صورت منفی بودن تست و نرمال شدن وضعیت بیمار از نظر روحی و فیزیکی با تایید پزشک متخصص انجام می شود. بعد از ترخیص نیز با توجه به نیاز بیمار جلسات مشاوره و روانکاوی با روانپزشک ادامه خواهد داشت.

عوارض مصرف ریتالین چیست؟

بیماری های قلبی، عروقی و کبدی

نوسانات خلقی و افکار غیرطبیعی

تحریک پذیری و پرخاشگری

اضطراب و دلهره

کلینیک ترک اعتیاد

علائم ترک

ترک ریتالین در خانه: تفکر اشتباه

یکی از باورهای اشتباه که در خصوص ترک ریتالین وجود دارد امکان ترک آن در منزل است که در این رابطه باید بدانید ترک ریتالین تنها در بهترین مرکز ترک اعتیاد انجام پذیر است و هرگونه ترک خودسرانه و خود درمانی نه تنها کمکی به فرایند درمان اعتیاد بیمار نمی کند بلکه باعث بروز علائم محرومیت و ترک در مصرف کننده می شود که این علائم خود یکی از اصلی ترین دلایل بازگشت افراد به اعتیاد است که در ادامه به معرفی برخی از مهمترین این علائم می پردازیم.

علائم ترک ریتالین

سرگیجه

افزایش وزن

تهوع شدید

افزایش اشتها

مرکز ترک اعتیاد

ترک ریتالین

ترک ریتالین و تاثیر آن بر اعصاب و روان

همانطور که پیش تر گفتیم، عمده تاثیر ریتالین بر روان مصرف کننده می باشد به همین جهت ترک ریتالین نیازمند دریافت خدمات مشاوره ای ترک اعتیاد، روانشناسی و روانپزشکی می باشد که در مرکز ترک اعتیاد طلوع، ترک ریتالین بصورت تخصصی زیر نظر بهترین درمانگرهای اعتیاد شامل تیم پزشکی، تیم روانشناسی با هدف آموزش بیمار جهت کنترل وسوسه و جلوگیری از لغزش دوباره و روانپزشک ترک اعتیاد با هدف کنترل علائم روانی بیمار انجام می شود تا علاوه بر درمان جسمانی، مشکلات روانی و روحی بیمار نیز درمان شود و با اصلاح چهارچوب های ذهنی خود بتواند یک زندگی بدون مصرف دوباره مواد مخدر را از سر بگیرد و تبدیل به یکی از اعضای عادی جامعه و خانواده شود.

علائم اعتیاد به ریتالین

زمانی که درگیر اعتیاد به مواد مخدر از قبیل ریتالین می شوید، ممکن است مسئولیت های خود را رها کنید و یا ممکن است از بیرون رفتن با دوستان خود دست بکشید. شما ممکن است پول خود را بیشتر صرف خریداری ریتالین کنید. ممکن است بخاطر هزینه اعتیاد خود به ریتالین، اقدام به سرقت و به دزدی کنید.

در این مرحله ممکن است سعی کنید مصرف ریتالین را متوقف کنید و با شکست مواجه شوید. هنگامی که سعی می کنید مصرف ریتالین را متوقف کنید، ممکن است علائم ترک را پیش تر به بررسی آنها پرداختیم، تجربه کنید که باعث می شود دوباره به مصرف ریتالین روی آورید. احتمالاً بیشتر وقت خود را نیز صرف یافتن ریتالین و مصرف آن می کنید. به دنبال علائم جسمی و روانی اوردوز یا سوء مصرف ریتالین باشید. اوردوز ریتالین ممکن است باعث تهوع و استفراغ و همچنین لرزش غیرقابل کنترل و سردرد، تب، تعریق و احساس گرگرفتگی شود و ممکن است بطور فزاینده ای احساس عصبانیت یا تحریک پذیری را افزایش دهد.

همچنین ممکن است متوجه شوید که قلب شما خیلی سریع یا نامنظم می‌زند.

اوردوز ممکن است باعث از دست دادن هوشیاری یا تشنج شود. اگر علائم عمده ای از این قبیل دارید، به اورژانس مراجعه کنید. مراقب علائم روانپزشکی سوء مصرف و مسمومیت با ریتالین باشید. این علاٸم ممکن است شامل گیجی، هذیان و یا توهم باشد. همچنین، ممکن است به شدت عصبانی و یا حتی پرخاشگر شوید. با گذشت زمان، ممکن است رفتارهای وسواسی اجباری، دندان قروچه و اجبار برای کنترل داشتن روی چیزها را بارها و بارها تجربه کنید. تاثیراتی را که اعتیاد به ریتالین روی روابط شما گذاشته است را مورد توجه قرار دهید. مانند سایر اعتیادها، اعتیاد به ریتالین نیز باعث می شود که قسمت اعظم پول خود را صرف خریداری ریتالین کنید که این امر بر روابط شما تاثیر منفی خواهد گذاشت.

ترک ریتالین

ترک ریتالین

کاهش تدریجی مصرف ریتالین

مصرف ریتالین را بطور ناگهانی قطع نکنید. مانند بسیاری از داروهایی که مورد سوء مصرف قرار می گیرند، نباید مصرف ریتالین را بطور ناگهانی قطع کنید. در صورت ترک ناگهانی مصرف ریتالین، علاٸم شدید ترک را تجربه خواهید کرد که احتمال عود مجدد را افزایش خواهد داد. همچنین ترک ناگهانی مصرف ریتالین نیز ممکن است باعث افسردگی شدید شود.

با بهترین پزشک متخصص اعتیاد خود در مورد تهیه یک برنامه کاهش تدریجی مصرف ریتالین صحبت کنید. برنامه کاهش تدریجی باید بر اساس نیازهای منحصر به فرد شما باشد. برنامه تدریجی شما به دوزهایی که مصرف کرده اید و تحمل شما نسبت به ریتالین بستگی دارد. ممکن است چند روز یا چند هفته طول بکشد تا کاملاً بتوانید از شر اعتیاد به ریتالین خلاص شوید. در مورد دوزهای مصرفی ریتالین خود با پزشک خود روراست باشید. در صورتی که پزشک شما از تمام حقیقت اطلاع نداشته باشند، نمی توانند به درستی به شما کمک کنند.

برای تجربه علائم ترک آماده شوید. حتی اگر کاهش تدریجی مصرف ریتالین علائم ترک را کاهش دهد، اما هنوز هم ممکن است برخی از این علاٸم را تجربه کنید. برخی از این علائم ترک عبارتند از توهم، کابوس، خستگی، هراس و افسردگی. همچنین ممکن است بیشتر از حد معمول احساس گرسنگی کنید.

سوالات متداول ترک ریتالین

آیا می توان ریتالین را برای همیشه ترک کرد؟
بله، اما برای انجام آن ضروری است تا بیماران تحت نظر روانپزشک متخصص ترک اعتیاد و تیم روانشناسی در کلینیک ترک اعتیاد، به درمان وابستگی روانی و جسمانی خود بپردازند تا بیماران علاوه بر ترک جسمانی به روان درمانی خود نیز بپردازند.

آیا مصرف ریتالین بر پیشرفت تحصیلی تاثیرگذار است؟
خیر، سوء مصرف ریتالین در ابتلا ممکن است باعث افزایش تمرکز مصرف کننده شود اما بعد از چندین مرتبه مصرف نه تنها باعث پیشرفت تحصیلی نخواهد شد بلکه باعث اعتیاد و وابستگی مصرف کننده خواهد شد.

آیا ترک ریتالین سخت است؟
خیر، برنامه درمان و ترک ریتالین در مرکز ترک اعتیاد تحت نظر روانپزشک متخصص ترک اعتیاد و تیم روانشناسی همراه پرستاری شبانه روزی انجام می گیرد و به بیماران این امکان را می دهد تا بدون تجربه هیچگونه مشکل به درمان وابستگی خودبپردازند.

به این مطلب چه امتیازی میدهید؟

روی ستاره ها کلیک کنید تا رای شما ثبت شود

میانگین آرا 4.7 / 5. شمارش آرا: 6

رایی یافت نشد. اولین نفری باشید که رای میدهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × دو =

فهرست مطالب
خدمات درمان و ترک اعتیاد