مرکز ترک تریاک و شیره

۳٫۶
(۲۵)

مرکز ترک تریاک

ترک تریاک(ترک شیره تریاک)

تریاک، مخدری بسیار اعتیاد آور است که از گیاه خشخاش بدست می‌آید و بیش از  ۲۵ ماده قلیایی از آن مشتق می‌شود. تریاک در انواع مختلفی همچون تریاک خام و یا پرورده، سوخته تریاک و شیره تریاک عرضه می‌شود که هرکدام عوارض و اثرات خود را برای مصرف کننده به همراه دارند.

خواه به منظور درمان یک بیماری برای شما تریاک تجویز شده باشد، خواه برای تفریح ​​شروع به مصرف تریاک کرده اید، وابستگی یا اعتیاد به تریاک ممکن است خیلی سریع ایجاد شود. مصرف این ماده عوارض زیادی به همراه دارد، به همین دلیل ترک کردن تریاک بسیار ضروری است.  اما اولین قدم برای ترک اعتیاد به مواد مخدر تریاک، مراجعه به بهترین مرکز ترک تریاک است. در این مطلب روش های ترک تریاک و شیره بررسی خواهند شد. در ادامه با ما همراه باشید.

بستری
1
- تماس با کلینیک. - پرزنت بیمار توسط پذیرش و ارائه توضیح روند درمان. - هماهنگی جلسه با روانشناس مجموعه به منظور ارائه مشاوره رایگان به بیمار. - توضیح روند درمان به بیمار در جلسه رایگان مشاوره.
روند درمان
2
روند درمان ترکیب دو روش دارو درمانی و روان درمانی است. حداقل طول دوره درمان از 2 تا 3 هفته (10 تا 21 روز) است که مدت زمان آن با توجه به وضعیت بیمار، میزان دوز مصرفی و نوع ماده ای که مصرف می شود، تعیین خواهد شد.
سرویس ها
3
اتاق های 1 تخته و 2 تخته در کلینیک در نظر گرفته شده است که دارای کمد و یخچال هستند. صبحانه، ناهار و شام سرو می شود. امکان حضور همراه در اتاق های یک تخته فراهم است و همچنین امکان استفاده از تلفن همراه و اینترنت رایگان وجود دارد.
سم زدایی
4
سم زدایی با توجه به نوع اعتیاد و مواد مصرفی انجام می شود. روانپزشک بعد از اتمام دوره درمان نیز بیمار را فالو می کند و همچنین به جهت بهبود اختلالات روانشناسی ناشی از مصرف مواد در کنار ترک اعتیاد، روانکاوی با حضور روانشناس انجام می شود.
ترخیص
5
کارهای ترخیص بیمار بعد از اتمام دوره درمان و در صورت منفی بودن تست و نرمال شدن وضعیت بیمار از نظر روحی و فیزیکی با تایید پزشک متخصص انجام می شود. بعد از ترخیص نیز با توجه به نیاز بیمار جلسات مشاوره و روانکاوی با روانپزشک ادامه خواهد داشت.

عوارض کوتاه مدت مصرف تریاک

عوارض مصرف تریاک به دو دسته عوارض کوتاه مدت و بلند مدت تقسیم می‌شود، برای جلوگیری از این عوارض باید برای درمان اعتیاد تریاک اقدام کنید.

احساس درد

افت فشار خون

خشک شدن دهان

عوارض بلند مدت مصرف تریاک

عوارض بلند مدت تریاک به گونه ای است که بدن را مستهلک کرده و باعث پایین آمدن سلامت بدن در تمامی زمینه ها می شود که از جمله مهم ترین آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد.

تضعیف دفاع بدن در مقابل بیماری‌ ها و احتمال ابتلا به عفونت‌ های ویروسی مثل ایدز، هپاتیت، عفونت‌های پوستی و آبسه

تغییر ساعت خواب و بیداری، بی‌خوابی هنگام شب و خواب آلودگی و چرت زدن در طول روز

پایین آمدن سطح سلامت به علت بی‌ توجهی به وضعیت بهداشتی و مراقبت های فردی

علائم رفتاری اعتیاد به تریاک

حالا از کجا متوجه شویم که به تریاک اعتیاد پیدا کرده‌ایم یا خیر؟ در صورت مشاهده علائم زیر باید نسبت به ترک مصرف تریاک اقدامات لازم صورت گیرد. بنابراین اولین گام، مشاهده علائم می‌باشد. سپس باید برای ترک اعتیاد به تریاک، اراده کنید و بعد از آن به دنبال مرکز ترک اعتیاد معتبر باشید.

افراد معتاد به تریاک ممکن است منزوی شده یا علاقه خود را به سرگرمی‌های معمول از دست بدهند. این افراد، اغلب در انجام کارهای روزمره خود دچار مشکل خواهند شد. برخی از علاتم رفتاری اعتیاد به تریاک به شرح زیر است:

تحریک پذیری

نوسانات خلقی

تغییرات در ظاهر

علائم جسمانی اعتیاد به تریاک(شیره)

اعتیاد به تریاک می‌تواند منجر به مشکلات جسمانی مانند یبوست و مشکلات تنفسی شود. هرچه مدت طولانی‌تری اعتیاد به تریاک داشته باشید بیشتر احتمال دارد با این مشکلات روبرو شوید و آن‌ها را تجربه کنید.

علائم جسمانی رایج مرتبط با سوء مصرف تریاک عبارتند از:

خستگی

بی حالی

خشکی دهان

تهوع یا استفراغ

اما موارد گفته شده تنها بخشی از علائم مصرف تریاک می‌باشد و سوء مصرف این مخدر ممکن است منجر به بروز طیف وسیعی از عوارض جسمانی شود. این مشکلات مربوط به سلامتی جسمی، ممکن است شامل شکنندگی استخوان‌ها، تغییرات هورمونی و عوارض روده‌ای باشد. سوء مصرف تریاک، همچنین احتمال ابتلا به سندرم روده تحریک پذیر را افزایش می‌دهد. با توجه به موارد ذکر شده احتمالا شما هم به این نتیجه رسیده‌اید که درمان ترک اعتیاد تریاک را باید آغاز کنید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

شماره تماس: ۰۲۱۲۲۲۲۲۲۴۱

مصرف بیش از حد تریاک

با سوء مصرف تریاک، مغز اکسیژن کافی دریافت نخواهد کرد و این سبب می‌شود مصرف کننده، هوشیاری خود را از دست بدهد.

علائم سوء مصرف تریاک شامل موارد زیر است:

سبکی سر

چربی پوست

مشکل در تنفس

مصرف بیش از حد تریاک

 مراحل درمان ترک تریاک

برای ترک تریاک بهتر است مراحل درمان را به صورت زیر انجام دهید:

ایجاد یک برنامه مشخص

برای ترک اعتیاد به تریاک یک هدف را تعیین کنید. تصمیم گرفته‌اید، اقدام به ترک تریاک نمایید و قطعا بهبود خواهید یافت. برای تلاش و تسلیم نشدن برنامه ریزی کنید. عود بیماری شایع است، اما بهبودی نیز قدرت بیشتری دارد.

یادداشت کردن اهداف خود از ترک

فهرستی از تمام دلایلی که تمایل به هوشیار بودن و استفاده از  روش های ترک تریاک دارید را تهیه کنید. این فهرست ممکن است شامل بودن در کنار افرادی که دوستشان دارید، دستیابی به اهدافی که در گذشته داشته‌اید و هر چیز دیگری که زمانی که هوشیار هستید بتوانید انجام دهید، باشد.

کمک گرفتن از خانواده و دوستان

توجه داشته باشید که فرآیند ترک اعتیاد تریاک  و شیره ممکن است تدریجی باشد و هفته‌ ها یا ماه‌ ها طول بکشد و ممکن است دچار لغزش شوید و مجبور شوید در مرحله‌ ای از فرآیند از نو شروع کنید. اگر با عود مجدد روبرو شدید، دوباره امتحان کنید. ممکن است چند بار تلاش کنید، اما اگر پشتکار داشته باشید، بهبودی شما زندگی جدیدی را برایتان به ارمغان خواهد آورد.

برای سم زدایی و توانبخشی برنامه ریزی کنید. اولین قدم در درمان اعتیاد به مواد مخدر مانند تریاک این است که اجازه دهید تریاک از بدن شما خارج شود. پس از آن، باید دوره توانبخشی را پشت سر گذارید، که به شما کمک می کند پس از سم زدایی به دنیای عادی برگردید. سپس به برنامه ای نیاز دارید که به شما در جلوگیری از عود کمک کند. برنامه ریزی از قبل برای این کار به شما کمک می کند تا از هر گونه ایجاد فاصله ای در درمان خود جلوگیری کنید، که در غیر این صورت شما را در معرض خطر عود مجدد قرار خواهد داد. پیشنهاد می کنیم برای ترک تریاک با مشاورین ما در کلینیک تخصصی ترک اعتیاد طلوعی دوباره تماس بگیرید.

ترک تریاک چند روز طول میکشد؟

مدت زمان لازم برای ترک تریاک به عوامل مختلفی از جمله شدت اعتیاد، سلامت جسمی و روانی فرد و روش درمان بستگی دارد. به طور متوسط، روند ترک تریاک می تواند از چند روز تا چند هفته طول بکشد. با این حال، زمان آن می تواندبسته به فرد متفاوت باشد و تحت تأثیر عواملی مانند سن فرد، سلامت کلی و سابقه است. در ادامه به به تفکیک روزهای بعد از شروع ترک و بررسی هر کدام خواهیم پرداخت:

روز سوم درمان

معمولا وقتی به روز سوم فرایند ترک تریاک تدریجی می‌رسید، دردها و علائم ترک خودشان را نشان می‌دهند. اگر به کلینیک ترک معتبر مراجعه کنید، از این بابت نگرانی نخواهید داشت، زیرا تحت نظر پزشک قرار گرفته و داروهای لازم برایتان تجویز می‌شود تا ترک تریاک بدون خماری و درد انجام شود. مهم است که با اراده قوی به ادامه مسیر پیش رو فکر کنید.

روز ششم ترک اعتیاد

این مرحله مرحله مهمی است. افرادی که بتوانند روند درمان را تا روز ششم ادامه دهند، به مرحله خوبی رسیده‌اند. در این روز مقدار قابل توجهی سم از بدن‌تان خارج شده است. البته دوره نقاهت هم چنان ادامه دارد.

داشتن رژیم غذایی مناسب برایتان بسیار مهم است. ویتامین ها و مواد مغذی لازم باعث می شود تا مقاومت بدنتان افزایش یافته و راحت‌تر بتوانید دوره درمان را به اتمام برسانید.

روز دهم درمان

اکنون شما در روزهای پایانی ترک قرار دارید. روز دهم را می‌توان روز پایانی ترک تریاک در نظر گرفت. بنابراین مدت زمان ترک تریاک را چیزی حدود ۱۰ روز در نظر بگیرید. البته مراقبت‌ها هم چنان ادامه دارد. بعد از ترک اعتیاد تریاک پیشنهاد ما به شما کاشت ایمپلنت نالتروکسان با هدف کاهش حس نشئگی و میل به مصرف مجدد مواد مخدر می‌باشد که از آن به عنوان یک داروی مکمل جهت تکمیل درمان اعتیاد استفاده می‌شود.

برای ترک مواد مخدر تریاک چه باید کرد؟

اگر سوالتان این است که چگونه اعتیاد به تریاک را ترک کنیم؟ باید بگوییم که بهترین روش برای ترک اعتیاد به تریاک، انجام سم زدایی و مراحل توانبخشی است. مراحل ترک اعتیاد به تریاک بصرت زیر است:

سم زدایی و انجام توانبخشی

در طول سم زدایی، از بدن خود مراقبت کنید. ترک شیره تریاک ممکن است باعث شود شما احساس تهوع، بی‌خوابی، تعریق و اضطراب و همچنین احساس ناخوشایندی داشته باشید. برنامه‌های بستری برای کمک به شما در طول روز تهیه شده‌اند، اما شما همچنان باید خودتان تلاش کنید تا نیازهای بدنتان را شناسایی کنید.

نزدیک توالت بمانید مواد افیونی باعث یبوست می شوند و سم زدایی ممکن است حرکات روده شما را بیشتر و غیرقابل پیش بینی کند.

برای خوابیدن کمک بگیرید. می توانید از پزشک خود برای کمک به خوابیدن شبانه خود دارو بخواهید، زیرا ترک تریاک ممکن است خوابیدن را برای شما دشوار کند.

اگر علائم شدیدی مانند استفراغ یا آسپیراسیون (استنشاق محتویات معده در ریه ها) را تجربه می کنید، با بهترین پزشک ترک اعتیاد تماس بگیرید یا برای درمان به بیمارستان مراجعه کنید.

دریافت مشاوره

بهترین روش ترک تریاک و شیره در کنار سم زدایی، رفتاردرمانی است. رفتار درمانی را امتحان کنید! رفتار درمانگران می‌توانند به شما کمک کنند تا روش‌هایی که شما را به مصرف مواد افیونی سوق می‌دهد، بیاموزید. آن‌ها به شما کمک می‌کنند حالات، اعمال و الگوهای فکری که منجر به عود می‌شوند را بشناسید. آن‌ها همچنین می‌توانند به شما کنترل استرس، رسیدن به آرامش و حل مسئله را آموزش دهند. روان درمانی توسط روانشناس ترک اعتیاد را تجربه کنید. اگرچه روان درمانی نمی‌تواند جایگزین برنامه جامع درمان اعتیاد به تریاک شود، اما می‌تواند به شما در مقابله با مشکلات مربوط به اختلالات روانی که ممکن است در تلاش های بهبودی شما اختلال ایجاد کند، کمک کننده باشد. افسردگی، اضطراب و سندروم پس از ترک حاد، اغلب با اعتیاد همراه هستند. شما می‌توانید در بهترین مرکز ترک تریاک طلوعی دوباره، درمان خود را زیر نظر روانشناسان متخصص و بهترین پزشکان ترک اعتیاد شروع کنید.

سم زدایی تریاک

سم زدایی تدریجی تریاک، بهترین راه ترک اعتیاد به شیره و تریاک

سم زدایی اولین مرحله برنامه درمانی ترک تریاک می‌باشد و اولین مرحله سم زدایی تریاک، قطع اتصال این مخدر از گیرنده‌های مغزی مصرف کننده و دفع آن‌ها می‌باشد و در مرحله بعد که به کمک داروهای ضد مخدر انجام می‌گیرد، گیرنده‌های مغزی توسط داروی ضد مخدر اشغال شده و به بیمار اجازه مصرف مجدد را نمی‌دهد و این موجب بهبود عملکرد مغز، سیستم عصبی و برهم خوردگی ترشحات هورمونی خواهد شد.

بهترین راه ترک اعتیاد به تریاک و شیره در مرکز ترک اعتیاد طلوعی دوباره

بهترین راه ترک اعتیاد به تریاک و شیره در مرکز ترک اعتیاد طلوعی دوباره

در کلینیک طلوعی دوباره از بهترین روش ترک اعتیاد به شیره و تریاک استفاده می‌شود. مشاورین متخصص در این کلینیک، در اولین جلسه مشاوره رایگان سوالاتی مانند چگونه مواد مخدر شیره را ترک کنیم؟ یا چگونه می‌توان تریاک را ترک کرد؟ زیاد پرسیده می‌شود، مشاوران ما با صبر و حوصله آماده پاسخ گویی به شما عزیزان هستند. در کلینیک طلوعی دوباره برنامه درمانی منحصر بفردی با توجه به شرایط بیمار برای او تنظیم خواهد شد تا بهترین راهکار برای ترک تریاک و  شیره روی فرد انجام گیرد. بطور کلی برنامه‌های درمانی ما بصورت زیر هستند:

ساده ترین راه ترک تریاک بصورت کشیدنی

میزان مصرف کمتر از ۱٫۵ گرم درمان بصورت فوق سریع (UROD) 2 شب و ۳ روز بستری
میزان مصرف بین ۱٫۵ الی ۳ گرم درمان بصورت سریع و یک شب بستری اضافه
میزان مصرف بین ۳ الی ۵ گرم درمان بصورت سریـع و دو شب بـسـتری اضافه
میزان مصرف بیش از ۵ گرم درمان بصورت ترک تدریجی ۷ الی ۱۴ روز بستـری

آسان ترین راه ترک تریاک بصورت خوراکی

میزان مصرف کمتر از ۱٫۵ گرم درمان بصورت فوق سریع (UROD) 2 شب و ۳ روز بستری
میزان مصرف بین ۱٫۵ الی ۲ گرم درمان بصورت سریع و یک شب بستری اضافه
میزان مصرف بین ۲ الی ۳ گرم درمان بصورت سریـع و دو شب بـسـتری اضافه
میزان مصرف بیش از ۳ گرم درمان بصورت ترک تدریجی ۷ الی ۱۴ روز بستری

بهترین راه ترک شیره تریاک بصورت خوراکی و کشیدنی

میزان مصرف کمتر از ۱ گرم درمان بصورت فوق سریع (UROD) 2 شب و ۳ روز بستری
میزان مصرف بین ۱٫۵ الی ۲ گرم درمان بصورت سریع و یک شب بستری اضافه
میزان مصرف بین ۲ الی ۳ گرم درمان بصورت سریـع و دو شب بـسـتری اضافه
میزان مصرف بیش از ۳ گرم درمان بصورت ترک تدریجی ۷ الی ۱۴ روز بستری

سوالاتی مانند : “ترک تریاک چند روز طول می کشد؟” را زیاد می شنویم. بهتر است به دنبال این که ترک در طی چه زمانی اتفاق می افتد، نباشید. شما تصمیم بگیرید و اراده کنید. مراحل بعدی هر کدام در زمان خودش پیش می رود. حتما شنیده اید که می گویند به جای این که فکر کنی که هزاران کیلومتر جلوی پایت را روشن کنی، کافیست یکی دو قدم جلوتر را روشن کنی و به همین ترتیب ادامه بدهی. ما تا روشن شدن تمامی مسیر جلوی رویتان، همراه شما هستیم. در ادامه این مقاله به سوالات متداول در زمینه ترک تریاک می پردازیم.

سوالات متداول درباره ترک تریاک

آیا مصرف تریاک باعث افزایش قوای جنسی می‌شود؟
از اصلی ترین دلایل گرایش به مصرف تریاک به ویژه میان مردان، ناتوانی جنسی است چرا که تریاک یک ماده کند کننده بوده و با پایین آوردن تحریکات جنسی، ارگاسم را به تأخیر می‌اندازد. اما نکته ای که باید از آن اطلاع داشته باشید این است که این ویژگی پس از چند بار مصرف باعث می‌گردد که چرخه قاعدگی در زنان به هم خورده و در مردان نیز اختلال نعوظ شکل بگیرد و در نهایت توان و میل جنسی در هر دو جنس را کاهش می‌دهد.

آیا مصرف تریاک و شیره تریاک برای بیماران دیابتی مفید است؟
مصرف تریاک برای دیابت یک باور بسیار اشتباه می باشد و از آنجایی که مصرف تریاک، مانع ترشح انسولین از پانکراست می شود، باعث وخیم‌تر شدن وضعیت بیمار نیز می گردد.
دیابت و تریاک هر کدام به تنهایی می‌توانند آستانه درد را در بیمار افزایش دهند، به طوری که اگر یک فرد دیابتی که تریاک مصرف کرده باشد در معرض خطر سکته قلبی و یا دردی مثل آپاندیسیت قرار بگیرد، ممکن است متوجه دردها و علائم هشدار دهنده آن نشود.

آیا ترک تریاک با قرص ب۲ امکان پذیر است؟
ب۲ یک شبه مخدر بسیار اعتیادآور است و هرگونه سوء مصرف آن تنها باعث ایجاد وابستگی روانی و جسمانی در مصرف کننده می شود و بیمار باید مجددا اقدام به ترک ب۲ نماید تا سلامت کامل روانی و جسمانی خود را بدست آورد. بنابراین ترک تریاک با ب۲ امکان پذیر نمی باشد و نتیجه ای جز اعتیاد برای بیماران به همراه نخواهد داشت.

برای ترک تریاک چه بخوریم درد نکشیم؟

اگر چه هیچ رژیم غذایی خاصی وجود ندارد که بتواند به ترک تریاک کمک کند، حفظ یک رژیم غذایی سالم و متعادل می تواند در حفظ سلامت عمومی در طول روند ترک و بهبودی موثر باشد. برخی از دستورالعمل های غذایی عمومی که ممکن است در این دوران مفید باشند عبارتند از:

خوردن وعده های غذایی منظم و متعادل: این کار می تواند به حفظ سطح قند خون، افزایش انرژی و بهبود خلق و خو کمک کند.

مایعات زیاد: مایعات می تواند به دفع سموم از بدن و کاهش علائم ترک مانند سردرد، خستگی و یبوست کمک کند.

خوردن غذاهای فیبر دار: غذاهای غنی از فیبر می توانند به تنظیم هضم، کاهش یبوست و حفظ سلامت عمومی روده کمک کند.

ترکیب چربی‌های سالم: چربی‌های سالم مثل چربی موجود در آجیل، حبوبات، آووکادو و ماهی‌های چرب یافت می‌شوند، می‌توانند عملکرد مغز را حفظ کنند، التهاب را کاهش دهند و خلق و خو را بهبود بخشند.

اجتناب از غذاهای فرآوری شده و قند: غذاهای فرآوری شده و قند می توانند باعث افزایش سطح قند خون شوند و به نوسانات خلقی و خستگی کمک کنند.

به یاد داشته باشید که نیازهای تغذیه ای هر فرد متفاوت است، و بهتر است برای توصیه های شخصی با یک پزشک یا متخصص تغذیه صحبت کنید. علاوه بر این، گنجاندن تکنیک‌های مدیریت استرس، مانند ورزش، تمرکز حواس و تنفس عمیق، در روال خود می‌تواند به حمایت از روند کلی بهبودی کمک کند.

به این مطلب چه امتیازی میدهید؟

روی ستاره ها کلیک کنید تا رای شما ثبت شود

میانگین آرا ۳٫۶ / ۵٫ شمارش آرا: ۲۵

رایی یافت نشد. اولین نفری باشید که رای میدهید.

1 Comment

  1. بهرام گفت:

    خواندن این مقاله به من کمک کرد تا بفهمم چگونه این کار را انجام دهم و بدانم که می توانم. من از تریاک برای کاهش دردهای مزمن استفاده می کردم، نه برای لذت و سرخوشی. این مقاله به من کمک زیادی کرد و اعتیاد من بر روابط من و همسرم تأثیرات بسیار منفی داشت. روند ترک، یک روند ترسناک و غم انگیز است. همه اطلاعات این مقاله برای من بسیار مفید بود.
    یاد گرفتم که چقدر سریع تحت نظر پزشک دوز مصرفی خود را کاهش دهم و چگونه می توانم با دکترم صادق باشم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.