مرکز ترک هروئین و بهترین راه های ترک هروئین
هروئین مخدری افیونی همچون مرفین، کدئین و تریاک می باشد ولی قدرت اعتیادآوری و عملکرد آن بسیار سریعتر از سایر مخدرهای هم گروه خود می باشد. هروئین که یک پودر تلخ مزه و بسیار نرم با رنگ سفید می باشد بعد از مصرف به سرعت به صورت متراکم به مغز مصرف کننده می رسد و وابستگی جسمانی و روانی شدیدی ایجاد می کند. مصرف هروئین به روش های تدخین، استنشاق و تزریق مورد استفاده قرار میگیرد که متاسفانه شایع ترین روش مصرف هروئین، تزریق می باشد و بسیاری از مصرف کنندگان به دلیل استفاده از سرنگ اشتراکی به بیماری های ویروسی، ایدز و HIV مبتلا می شوند.
بوی هروئین شبیه چیست؟
هروئین معمولاً بوی قوی ندارد. ممکن است بوی آن کمی تلخ یا شیمیایی باشد، اما رایحه آن به راحتی قابل تشخیص نیست. برخی از افرادی که از هروئین استفاده می کنند ممکن است بوی آن را شبیه به سرکه توصیف کنند، در حالی که برخی دیگر ممکن است بوی قابل توجهی را تشخیص ندهند.
عوارض مصرف هروئین چیست؟
با گذشت زمان، بدن شما نسبت به هروئین تحمل پیدا می کند. این بدان معنی است که مغز شما به نوعی به سیم کشی مجدد خواهد پرداخت تا هنگامی که با هروئین مواجه شد احساس “طبیعی” داشته باشد. بدن شما با هروئین و دوپامین موجود سازگار شده است تا حتی بلافاصله پس از مصرف هروئین، احساس سرخوشی و لذت نکنید. برای تجربه حس لذت و یا هر چیز دیگر باید دوزهای بیشتری از هروئین مصرف کنید. یکی از راه های تشخیص ایجاد تحمل نسبت به هروئین این است که وقتی آن را مصرف نمی کنید، احساس غیرعادی خواهید داشت. از عوارض مصرف هروئین می توان به موارد زیر اشاره کرد:
عفونت قلبی
زوال رگ ها
اختلالات قاعدگی در زنان
تیرگی پوست و لب ها
بیماری و اختلال کبدی
عوارض هروئین بر چهره
مصرف طولانی مدت هروئین می تواند باعث ایجاد تغییرات فیزیکی و ظاهری در صورت شود. برخی از رایج ترین عوارض مصرف هروئین بر روی صورت عبارتند از:
تحریک و عفونت های پوستی: تزریق هروئین می تواند باعث تحریک پوست، عفونت و آبسه شود که می تواند منجر به زخم، قرمزی و سایر تغییرات محسوس در پوست گردد.
آکنه و سایر مشکلات پوستی: مصرف هروئین همچنین می تواند باعث مشکلات پوستی مانند آکنه شده که می تواند منجر به زخم و تغییر رنگ پوست شود.
پیری زودرس: مصرف هروئین می تواند باعث پیری زودرس از جمله چین و چروک، لکه های پیری و نازک شدن پوست شود.
تغییر در وزن بدن: مصرف هروئین میتواند باعث تغییرات وزن شود که میتواند روی صورت تأثیر بگذارد، از جمله: گود افتادن در گونه، سیاهی زیر چشم و شقیقههای توخالی.
بی حسی و تورم: مصرف هروئین می تواند باعث بی حسی و تورم در صورت و سایر قسمت های بدن شود که می تواند نشانه ای از آسیب عصبی باشد و ممکن است منجر به تغییرات دائمی در صورت و سایر قسمت های بدن شود.
عوارض هروئین بر مغز
مصرف هروئین می تواند تأثیر قابل توجهی روی مغز و سیستم عصبی مرکزی داشته باشد. برخی از رایج ترین عوارض مصرف هروئین بر روی مغز عبارتند از:
کاهش عملکرد ذهنی: مصرف هروئین می تواند عملکرد شناختی از جمله حافظه، توجه و تصمیم گیری را مختل کند.
تغییرات خلق و خو: مصرف هروئین می تواند باعث تغییراتی در خلق و خوی شود، از جمله احساس شادی، سرخوشی و آرامش و همچنین احساس اضطراب، افسردگی و تحریک پذیری.
کاهش انگیزه: مصرف هروئین همچنین می تواند انگیزه را کاهش دهد و توانایی فرد برای تجربه لذت را کاهش دهد و منجر به احساس کسالت، بی علاقگی و دل زدگی شود.
کاهش تنفس: هروئین می تواند تنفس را کند کند که می تواند منجر به افسردگی تنفسی، آسیب مغزی و یا حتی مرگ شود.
مصرف طولانی مدت هروئین همچنین می تواند تغییرات دائمی در ایجاد کند، از جمله تغییرات ساختاری، تغییرات در شیمی مغز و کاهش عملکرد مغز. این تغییرات می تواند منجر به طیف وسیعی از مشکلات روانی و رفتاری از جمله افسردگی، اضطراب و اختلالات شخصیتی شود.
علائم تزریق هروئین
هروئین یک ماده مخدر غیرقانونی است که در خیابان های برخی از کشورها و بدون نسخه فروخته می شود. اوردوز و مرگ و میرهای بیشمار ناشی از مصرف هروئین در بسیاری از جوامع در حال گسترش است.
زمانی که فردی هروئین مصرف می کند، به گیرنده های مواد افیونی در سیستم عصبی مرکزی آنها متصل می شود و این امر باعث سراریز شدن سیل دوپامین می شود که مسئولیت احساس سرخوشی و لذت را بر عهده دارد که افراد هنگام مصرف این دارو احساس می کنند. در این فرآیند، هروئین باعث می شود مسیرهای پاداش مغز فعال شوند.
هنگامی که چنین اتفاقی می افتد، مغز تصمیم می گیرد به دنبال علت این احساس لذت بخش برود. متاسفانه، به دلیل این که مغز به دنبال دریافت هروئین است، اعتیاد ایجاد خواهد شد. افراد همچنین نسبت به هروئین تحمل پیدا می کنند، به این معنی که برای تأثیرگذاری و رسیدن به همان لذت های قبلی، به دوزهای بالاتر نیاز دارند و اگر سعی در ترک هروئین داشته باشند ممکن است علائم ترک را تجربه کنند.
در کنار احساس سرخوشی، مصرف هروئین باعث می شود که افراد احساس خواب آلودگی کنند و حتی چرت بزنند. هروئین عوارض جانبی منفی فراوانی مانند تهوع، استفراغ و خارش دارد. البته اوردوز نیز امکان پذیر است و اغلب با مصرف هروئین اتفاق می افتد. علائم اوردوز هروئین شامل تنفس کند و کم عمق و یا نامنظم همراه با بیهوشی، پوست سرد و مرطوب و لکه دار و داشتن لب مایل به آبی و مردمک چشم ریز شده است.
نشان هروئین، یک اصطلاح است و به زخمی گفته می شود که در اثر تزریق مکرر دارو توسط خود شخص، به مرور زمان اتفاق می افتد. به طور فزاینده ای محصولات خالص به افراد این امکان را خواهد داد که هروئین را به غیر از تزریق به روش های دیگر مصرف کنند، اما حتی اگر کسی در نهایت شروع به استنشاق یا کشیدن آن از طریق سیگار کند، هنوز هم تمایل به تزریق آن دارد که منجر به نشان هروئین می شود.
دلیل این تمایل به تزریق این است که وقتی هروئین تزریق می شود به سرعت عمل می کند و افراد معمولا ظرف چند ثانیه اثرات آن را احساس می کنند. تزریق هروئین همچنین باعث سرخوشی بیشتری نسبت به سایر روش های جایگزین می شود.
اثرات طولانی مدت مصرف هروئین
بیماری های پوستی ناشی از خراشیدن و خارش سطح پوست
اختلال در سلامت دندان ها همچون پوسیدگی و تورم لثه ها
اختلال در عملکرد جنسی
ضعف سیستم ایمنی
تاثیر هروئین بر سیستم قلبی و عروقی
قلب و رگ های خونی قسمتی از سیستم قلبی عروقی هستند که وظیفه اصلی آنها، انتقال اکسیژن و مواد مغذی، تنظیم دمای بدن و محافظت از فرد در برابر عفونت می باشد و سوء مصرف هروئین بر سلامت قلب تاثیر می گذارد و سیستم قلبی عروقی را دچار اختلال خواهد کرد. هروئین حاوی سموم است و زمانی که فرد این مواد را تزریق می کند، رگ ها و جریان خون در سیستم قلبی عروقی وی مسدود خواهد شد.
تاثیر هروئین در ابتلاء به افسردگی و استرس
هروئین با ایجاد عدم تعادل شیمیایی طولانی مدت در مغز و بدن، در ایجاد افسردگی مزمن نقش مهمی را ایفا کند. حتی ممکن است باعث ایجاد تغییر در ساختار فیزیکی مغز شود و همچنین باعث فرسایش ماده سفید در مناطق مغزی شود که مسئولیت تنظیم تصمیم گیری و واکنش به استرس را بر عهده دارد.
علائم و نشانه های مصرف هروئین
سوء مصرف هروئین، با علائم و نشانه هایی همراه است که شناخت این علائم کمک بسیاری در تشخیص اعتیاد و انجام اقدامات درمانی خواهد داشت به همین جهت در ادامه به معرفی برخی از متداول ترین علائم و نشانه های مصرف هروئین خواهیم پرداخت:
دزدی پول و اشیاء از منزل خود و دیگران برای خرید این مخدر
صرف تمامی نقدینگی خود به منظور تهیه و مصرف هروئین
درخواست پول بصورت مکرر از اعضای خانواده و دوستان
تغییرات خلقی غیر منتظره
از دیگر علائم و نشانه های مصرف هروئین، می توانیم به نگهداری از لوازم مرتبط با سوء مصرف اشاره کنیم که برخی از متداول ترین آنها عبارتند از:
فویل آلومینیوم یا پوست آدامس
بطری آب و درب بطری
قاشق سوخته
علائم ترک هروئین چه چیزی است؟
علائم ترک برای هر فرد متفاوت است و بستگی به موارد مختلفی مثل مدت زمان مصرف هروئین و سن بیمار دارد اما یکسری از علائم ها مشترک و بسیار مهم است که شامل: درد های عضلانی و استخوانی و بی خوابی و بی قراری و نوسانات خلقی است که از جمله موارد بسیار مهم می باشد.
تأثیر هروئین بر رابطه زناشویی
مصرف هروئین می تواند تاثیر عمیق و منفی بر روابط زناشویی داشته باشد. اختلال مصرف مواد می تواند باعث ایجاد فشار و استرس در هر رابطه ای شود و این امر به ویژه در مورد هروئین که یک ماده مخدر بسیار اعتیاد آور است که می تواند عواقب جسمی، عاطفی و مالی جدی داشته باشد نیز صادق است. برخی از راه های خاصی که مصرف هروئین می تواند بر روابط زناشویی تأثیر بگذارد عبارتند از:
از بین رفتن اعتماد: هنگامی که یکی از شرکای زندگی هروئین مصرف کند، ممکن است برای شریک دیگر دشوار باشد که به او اعتماد کند و می تواند منجر به مشاجره و شکست در رابطه شود.
فشار مالی: هروئین ماده مخدری گران قیمت است و استفاده از آن می تواند منجر به مشکلات مالی شود که می تواند روابط را دچار مشکل نماید.
عواقب جسمی و عاطفی: مصرف هروئین می تواند عواقب جسمی و روحی جدی از جمله مصرف بیش از حد، اعتیاد و افسردگی داشته باشد. این عواقب می تواند نه تنها بر شخص مصرف کننده هروئین، بلکه بر شریک زندگی و خانواده وی نیز تأثیر گذار باشد.
کاهش صمیمیت: مصرف هروئین می تواند بر عملکرد جنسی تأثیر بگذارد و صمیمیت را در رابطه کاهش دهد.
تغییر اولویت ها: افرادی که معتاد به هروئین هستند، اغلب مصرف مواد مخدر را بر سایر مسئولیت ها و روابط ترجیح می دهند، که می تواند باعث احساس بی توجهی و ناامیدی برای شریک زندگی آنها شود.
ترک هروئین در خانه
ترک هروئین در خانه یکی از باورهای اشتباهی است که متاسفانه بسیاری از بیماران اعتیاد بر آن باور دارند اما باید بدانید که ترک هروئین تنها در بهترین مرکز ترک هروئین امکان پذیر است و همانطور که پیش تر گفتیم هرگونه ترک غیراصولی و خارج از نظر پزشک نه تنها کمکی به بیمار نمی کند بلکه تنها باعث بروز علائم ترک و محرومیت در مصرف کننده می شود.که خود یکی از اصلی ترین عوامل بازگشت به اعتیاد در مصرف کنندگان می باشد.
علائم ترک هروئین
دردهای عضلانی و استخوانی
بی خوابی و بی قراری
نوسانات خلقی
برای ترک هروئین چه قرصی بخوریم
قرص ها و داروهای متفاوتی برای کمک به ترک هروئین و مدیریت علائم ترک آن استفاده می شود. برخی از رایج ترین آن ها عبارتند از:
متادون: متادون یک مخدر مصنوعی است که برای درمان وابستگی به مواد مخدر استفاده می شود. این دارو با اتصال به گیرنده های هروئین در مغز علائم ترک و هوس را کاهش می دهد.
بوپرنورفین: بوپرنورفین نیز مخدری جزئی از مواد افیونی است که منجر به کاهش علائم ترک و هوس می شود.
نالتروکسان: نالتروکسان نیز ماده ای ضئ مواد مخدر است که اثرات مواد مخدر را کنترل می کند. این ماده برای کمک به جلوگیری از عود یا بازگشت در افرادی که قبلاً مواد مخدر را ترک یا سم زدایی کرده اند استفاده می شود.
این داروها معمولاً به عنوان بخشی از یک برنامه درمانی جامع استفاده می شوند که ممکن است شامل مشاوره، رفتار درمانی و حمایت دوستان و خانواده نیز باشد. بهترین دوره درمان به نیازها و شرایط فردی بستگی دارد و مهم است که با پزشک یا متخصص اعتیاد صحبت کنید تا موثرترین رویکرد را تعیین کنید.
ترک هروئین با قرص متادون
شاید زیاد به این مورد برخورد کرده اید که با خوردن قرص متادون می توان ترک هروئین را تسریع کرد؟ یا مقدار مصرف متادون برای ترک هروئین چقدر است؟ تمام این سوالات اشتباه است، زیرا هروئین و متادون دو ماده ای هستند که از جهات مختلفی به یکدیگر شباهت دارند، اما دارای اهداف متفاوتی هستند. هروئین و متادون هر دو، گیرنده های افیونی در مغز و سیستم عصبی مرکزی را تحت تأثیر قرار می دهند، اما اثرات متادون طولانی تر است و میزان سرخوشی ناشی از آن کمتر از هروئین است و در صورتی که فرد متادون مصرف کند، مانع از ایجاد سرخوشی ناشی از مواد مخدر خواهد شد. شما می توانید با مراجعه به بهترین مرکز ترک متادون زیر نظر بهترین پزشک ترک اعتیاد درمان خود را شروع کنید.
ترک هروئین چند روز طول میکشد؟
مدت زمان ترک هروئین به پارامترهای مختلفی همچون دوز مصرفی هروئین، مدت زمان مصرف و شرایط فیزیکی و جسمانی بیمار بستگی دارد و از آنجایی که هروئین صدمات فراوانی بر سیستم عصبی مصرف کننده وارد می کند مدت زمان ترک و درمان پس از انجام مشاوره اولیه بستری مشخص می شود. اما در شرایط مطلوب، در سم زدایی ندریجی هروئین مدت زمان ۷ تا ۱۴ با تست اعتیاد منفی می باشد و در سم زدایی فوق سریع هروئین بستگی به میزان مصرف حداکثر ۳ شب نیاز به بستری می باشد.
بهترین روش برای ترک هروئین (سم زدایی برای ترک هروئین؟)
سم زدایی اولین مرحله برنامه درمانی و بهترین روش برای ترک هروئین می باشد و اولین مرحله سم زدایی هروئین، قطع اتصال این مخدر از گیرنده های مغزی مصرف کننده و دفع آنها می باشد و در مرحله بعد که به کمک داروهای ضد مخدر انجام می گیرد گیرنده های مغزی توسط داروی ضد مخدر اشغال شده و به بیمار اجازه مصرف مجدد را نمی دهد و باعث بهبود عملکرد مغز، سیستم عصبی و برهم خوردگی ترشحات هورمونی می شود. این مرحله یکی از مهم ترین مراحل در طول درمان می باشد و این خیلی مهم است که زیر نظر پزشکان متخصص ترک اعتیاد و همین طور در بهترین مرکز ترک هروئین فرد درمان خود را شروع کند.
ترک هروئین
عوامل خطر اعتیاد به مواد مخدر را شناسایی کنید. عوامل خطری که باعث ابتلا به سوء مصرف هروئین در ابتدا شده اند ممکن است پس از قطع مصرف همچنان وجود داشته باشند. به طور کلی تصور می شود که ابتلا به بیماری اعتیاد ترکیبی از ژنتیک و عوامل خطر محیطی است. شرایط اجتماعی – اقتصادی ضعیف و همچنین سطح تحصیلات پایین، فشار همسالان و زندگی در مناطقی که میزان جرم و جنایت و مصرف مواد مخدر بالا است نیز ممکن است احتمال مصرف مواد مخدر از قبیل هروئین را در افراد افزایش دهد. علاوه بر این، سایر عوامل خطر خانواده شامل نظارت کم والدین، طلاق و تعارضات خانوادگی نیز در این امر دخیل است. تا جایی که می توانید در مورد اعتیاد به هروئین، اطلاعات کسب کنید. کسب اطلاعات بیشتر به شما کمک می کند تا با گزینه های درمانی و همچنین عوارض جسمی که ممکن است در نتیجه اعتیاد به هروئین تجربه کنید بیشتر آشنا شوید.
تصمیم به ترک هروئین
فهرستی از تغییرات مثبتی که دوست دارید در زندگی خود بوجود آورید تهیه کنید. اکنون که تمام اثرات منفی اعتیاد خود را به تفصیل بیان کردید، به این فکر کنید که پس از ترک هروئین، چقدر زندگی شما تغییر خواهد کرد. تصویری از زندگی خود پس از ترک اعتیاد به هروئین در ذهنتان ایجاد کنید. دوست دارید چگونه به نظر برسد؟
شما می توانید دوباره پول خود را پس انداز کنید
دوباره احساس غرور و اعتماد به نفس خواهید کرد
شاید احساس آزادی که سال ها آرزوی آن به دلتان مانده بود را داشته باشید
به این نکته توجه داشته باشید که آیا خانواده باعث روی آوردن شما به اعتیاد شده است یا خیر. از خودتان بپرسید که آیا خانواده ابزاری برای ادامه مصرف مواد مخدر شما فراهم کرده اند یا خیر. آزادی بیش از حد دادن به فرزند و فراهم کردن وسایل نقلیه برای آنها، باعث می شود به والدین خود تکیه کنند بدون اینکه مجبور باشند در قبال خود مسئولیتی داشته باشند.
تعهد خود را به ترک یادداشت کنید. داشتن فهرستی از دلایل محکم برای ترک هروئین به شما کمک می کند در دراز مدت به برنامه خود پایبند باشید. دلایل شما برای ترک باید برای شما مهمتر از ادامه رفتارهای ناشی از اعتیاد شما باشد. گذشتن از این موانع ذهنی بسیار دشوار است، اما اولین قدم ضروری و اساسی برای ترک اعتیاد است. هیچکس جز خود شما نمی تواند شما را وادار به ترک مصرف هروئین کند.
دلایل واقعی و محکمی را که به خاطر آنها تمایل دارید مصرف هروئین خود را ترک کنید، یادداشت کنید. فقط شما می دانید که چه دلایلی دارید. در اینجا چند نمونه را برای شما بیان خواهیم کرد:
تصمیم بگیرید که مصرف هروئین خود را ترک کنید زیرا برای ادامه اعتیاد خود پول ندارید
تصمیم بگیرید که مصرف هروئین خود را ترک کنید زیرا می خواهید شریک بهتری برای همسرتان باشید
تاریخی را برای اقدام به ترک هروئین تعیین کنید. تاریخ ترک را برای فردا تنظیم نکنید، مگر اینکه کاملاً مطمئن باشید که ترک ناگهانی هروئین به شما ضرری نخواهد رساند. آن را برای بیش از یک ماه دیگر نیز تنظیم نکنید، زیرا ممکن است تا آن زمان از تصمیم خود منصرف شوید. تصمیم خود را برای یکی دو هفته آینده تنظیم کنید. این تاریخ، به شما زمان کافی برای آمادگی ذهنی و جسمی خواهد داد. برای کمک به ایجاد انگیزه، تاریخی را انتخاب کنید که برای شما ارزشمند باشد. روز تولد خودتان، روز پدر، روز فارغ التحصیلی دخترتان و سالگرد ازدواجتان و یا سالروز تولد فرزندتان.
محرک ها و عوامل وسوسه انگیز خود را شناسایی کنید. هر فردی مجموعه محرک های مخصوصی دارد که باعث می شود به طور خودکار با دیدن و احساس کردن آن قادر به کنترل رفتار خود نباشد و تصمیم بگیرد به عادت های گذشته خود روی آورد. به عنوان مثال، اگر مبتلا به اعتیاد به قمار هستید، عبور از یک کازینو در راه خانه از محل کار ممکن است باعث شود مجبور به توقف شوید. شناسایی محرک های خود به شما کمک می کند در زمان ترک هروئین بتوانید با آنها مقابله کنید.
استرس، اغلب قوی ترین محرک انواع اعتیاد است.
موقعیتهای خاص، مانند مهمانیها یا سایر مراسمات، ممکن است به عنوان یک محرک شما را وسوسه کنند. افراد خاصی ممکن است به عنوان محرک و یا عامل وسوسه انگیز برای شما محسوب شوند. شروع به کاهش تدریجی عادت های اعتیاد آور خود کنید. به جای ترک ناگهانی، با کاهش تدریجی مصرف تحت نظر پزشک متخصص شروع کنید. برای اکثر افراد، این کار ترک مصرف هروئین را آسان تر خواهد کرد. به همین منظور به شما توصیه می کنیم فرآیند ترک هروئین خود را به دستان توانمند متخصصان ترک اعتیاد، در بهترین مرکز ترک هروئین کلینیک طلوعی دوباره بسپارید.
ترک هروئین و کنترل علائم آن
طبق برنامه ریزی که کردید، رفتارهای اعتیادآور خود را متوقف کنید. وقتی روز موعود فرا رسید، به قولی که به خود داده بودید عمل کنید و تصمیم خود را اجرا کنید. چند روز اول کمی برای شما سخت خواهد گذشت. خودتان را مشغول نگه دارید و مثبت بمانید. شما در یک راه مهم و تجربه زندگی بدون اعتیاد قدم برداشته اید، بنابراین ثابت قدم بمانید.
وقت خود را پر کنید. اگر به فعالیت هایی برای پرت شدن حواس خود نیاز دارید، ورزش کنید، به دنبال سرگرمی و فعالیت های جدید باشید، آشپزی کنید، یا با دوستانتان به گردش و تفریحات سالم بپردازید. پیوستن به یک باشگاه جدید، تیم ورزشی، یا پرداختن به انواع دیگری از فعالیت های اجتماعی به شما کمک می کند دوستان جدیدی پیدا کنید و فصل جدیدی از زندگی خود را آغاز کنید که اعتیاد به مواد مخدر از قبیل هروئین بخشی از آن نباشد. تعاملات اجتماعی مثبت باعث ترشح مواد شیمیایی عصبی خواهد شد که بدون نیاز به مواد مخدر باعث ایجاد احساس شادی و رضایت می شود.
هر بار که احساس کردید در خطر عود بیماری هستید، به گروه های پشتیبانی و درمانگر خود مراجعه کنید. اجازه ندهید عود مجدد پایان سفر شما باشد. همه افراد گاهی اوقات دچار لغزش می شوند. این بدان معنا نیست که باید تسلیم شوید و با عود مجدد، به صورت کامل به عادات اعتیاد آور خود و مصرف هروئین بازگردید. اگر دچار لغزش شدید، آنچه باعث عود شما شده است را مرور کنید و تعیین کنید که در صورت تکرار چه تغییراتی می توانید ایجاد کنید. سپس دوباره روی پای خود بایستید و دوباره شروع کنید.
برنامه ترک هروئین
اعتیاد به هروئین وابستگی جسمانی و روانی زیادی نیز ایجاد می کند به همین جهت درمان و ترک آن نیازمند دریافت خدمات پزشکی و مشاوره ای می باشد و باید در بهترین کلینیک ترک اعتیاد انجام بگیرد و هرگونه ترک خودسرانه و خارج از نظارت پزشک می تواند عوارض مخربی بر سلامت مصرف کننده داشته باشد.
روش های ترک هروئین در کلینیک ترک اعتیاد طلوعی دوباره
دوز مصرفی کمتر از ۱٫۵ گرم درمان بصورت فوق سریع (UROD) 2 شب و ۳ روز بستری
دوز مصرفی بین ۱٫۵ الی ۲٫۵ گرم درمان بصورت سریع و ۲ شب بستری اضافه
دوز مصرفی معادل ۳ گرم درمان بصورت سریع و ۳ شب بستری اضافه
دوز مصرفی بیش از ۳ گرم درمان بصورت ترک تدریجی ۷ الی ۱۴ روز بستری
سوالات متداول درباره ترک هروئین
فهرست مطالب