۳
(۴)
ترک حشیش

ترک حشیش

حشیش همچون ماری جوانا از شاه دانه بدست می‌آید، اما از غلظت و درصد THC بالاتری برخوردار بوده و معمولا قهوه‎‌ای رنگ است. حشیش در دسته مواد محرک قرار می‌گیرد و متداول‌ترین روش مصرف آن پر کردن در کاغذ سیگار می‌باشد، از دیگر روش‌های مصرف آن می‌توانیم به مصرف با چلیم، چپق یا قاشق داغ اشاره کنیم.

مکانیزم عملکرد این محرک تاثیر بر سیستم عصبی و اختلال در عملکرد صحیح مغز می‌باشد. حشیش بعد از مصرف جذب سیستم گردش خون مصرف کننده می‌شود و سریعا به مغز مصرف کننده می‌رسد، به همین جهت سیستم عصبی فرد تحت تاثیر مصرف این محرک دچار اختلال در عملکرد صحیح و به طبع آن عوارضی همچون افزایش اشتها، احساس وحشت و توهم می‌شود. به نظر می‌رسد که ضرر حشیش بسیار بیشتر از فواید آن است. اگر شما جز آن دسته افرادی هستید که از عوارض مصرف حشیش خسته شده‌اید، بهتر است به یک کلینیک ترک حشیش مراجعه کنید.

حتما مطالعه کنید: ترک گل
بستری
1
- تماس با کلینیک. - پرزنت بیمار توسط پذیرش و ارائه توضیح روند درمان. - هماهنگی جلسه با روانشناس مجموعه به منظور ارائه مشاوره رایگان به بیمار. - توضیح روند درمان به بیمار در جلسه رایگان مشاوره.
روند درمان
2
روند درمان ترکیب دو روش دارو درمانی و روان درمانی است. حداقل طول دوره درمان از 2 تا 3 هفته (10 تا 21 روز) است که مدت زمان آن با توجه به وضعیت بیمار، میزان دوز مصرفی و نوع ماده ای که مصرف می شود، تعیین خواهد شد.
سرویس ها
3
اتاق های 1 تخته و 2 تخته در کلینیک در نظر گرفته شده است که دارای کمد و یخچال هستند. صبحانه، ناهار و شام سرو می شود. امکان حضور همراه در اتاق های یک تخته فراهم است و همچنین امکان استفاده از تلفن همراه و اینترنت رایگان وجود دارد.
سم زدایی
4
سم زدایی با توجه به نوع اعتیاد و مواد مصرفی انجام می شود. روانپزشک بعد از اتمام دوره درمان نیز بیمار را فالو می کند و همچنین به جهت بهبود اختلالات روانشناسی ناشی از مصرف مواد در کنار ترک اعتیاد، روانکاوی با حضور روانشناس انجام می شود.
ترخیص
5
کارهای ترخیص بیمار بعد از اتمام دوره درمان و در صورت منفی بودن تست و نرمال شدن وضعیت بیمار از نظر روحی و فیزیکی با تایید پزشک متخصص انجام می شود. بعد از ترخیص نیز با توجه به نیاز بیمار جلسات مشاوره و روانکاوی با روانپزشک ادامه خواهد داشت.

عوارض مصرف حشیش چیست؟

در صورت بروز این عوارض به مرکز ترک اعتیاد حشیش مراجعه کنید.

تشنج

تحلیل بافت مغز

اختلال در سیستم ایمنی

اضطراب، توهم، هذیان و جنون

مرکز ترک اعتیاد

عوارض مصرف

حملات اضطرابی و گیجی

افزایش فشار خون و ضربان قلب

عدم تعادل و بی توجهی در اطراف

عوارض حشیش بر مغز

مصرف درازمدت حشیش به عنوان محرکی بسیار مخرب، عوارض جبران ‌ناپذیری بر سلول‌‌های مغز دارد، که می‌تواند منجر به بروز اختلالات مغزی، تحلیل بافت مغز، توهم، اختلالات روانی و کوچک شدن مغز شود. اعتیاد به حشیش باعث از دست دادن حافظه و کاهش مهارت یادگیری خواهد شد. اعتیاد به حشیش علاوه بر عوارض جسمی، سلول‌های مغزی را از بین می‌برد و اصطلاحاً مغز را پوک می‌کند.

برای ترک حشیش چ باید کرد؟

برای ترک اعتیاد به حشیش، ابتدا تصمیم قطعی بگیرید. با پرسیدن سوالاتی از خودتان در مورد میزان مصرف و تعداد دفعات نیاز به حشیش، ارزیابی صادقانه ای از مصرف حشیش خود داشته باشید. این سؤالات می تواند به شما کمک کند تا راحت تر تصمیم بگیرید که حشیش را ترک کنید.  نظر دوستان و یا اعضای خانواده را در مورد مصرف حشیش خود بپرسید. شک و تردید در مورد اعتیاد روند ترک حشیش را دشوار خواهد کرد، اما کمی تردید در گام اول فرایند ترک اعتیاد به حشیش، با وجود دیدن عوارض آن، برای یک مصرف کننده طبیعی است، نیاز نیست نگران باشید! ما در بهترین مرکز ترک حشیش یعنی کلینیک طلوعی دوباره، از ابتدا تا انتهای مسیر ترک را در کنار شما خواهیم بود.

فهرستی از داروها، ویتامین ها، مکمل ها یا سایر مواد مخدری که مصرف می کنید، تهیه کنید. به خاطر داشته باشید، پزشک ترک اعتیاد برای کمک به شما همراه‌تان است، بنابراین صداقت نقش بسیار مهمی را ایفا می‌کند. از پزشک کلینیک ترک حشیش، در مورد گزینه‌های مختلف درمانی سوال بپرسید.

ترک حشیش

ترک حشیش

برنامه درمانی خود را به کمک پزشک مرکز ترک اعتیاد حشیش تدوین کنید. در همکاری با پزشک خود می توانید یک برنامه درمانی تنظیم کنید که متناسب با نیازهای شما باشد و گزینه‌های درمانی را انتخاب کنید که با آن بیشتر حس راحتی می‌کنید. برخی از انواع گزینه‌های درمانی عبارتند از:

برنامه های درمان وابستگی شیمیایی

این نوع برنامه های درمانی، معمولاً جلسات درمانی را برای مقابله با اعتیاد و جلوگیری از عود ارائه خواهند داد و شامل درمان بستری، بستری فشرده یا سرپایی باشند.

از قرار گرفتن در موقعیت های پرخطر اجتناب کنید

برخی شرایط خاص ممکن است شما را مستعد عود مجدد کند. از مکان‌ ها و افرادی که تلاش می‌کنند شما را به مصرف حشیش دعوت کنند، اجتناب کنید. از رفتن به مهمانی‌، محیط های اجتماعی و مراسمی که افراد در آنها حشیش مصرف می‌کنند، خودداری کنید. اگر نمی‌خواهید دیگران دلیل عدم شرکت شما در این محیط ها را بدانند، به سادگی بگویید «متاسفم، اما برای آن روز با کسی قرار دارم.»

با دوستان خود در مکانی وقت بگذرانید که وسوسه مصرف حشیش وجود نداشته باشد. می‌توانید از دوستان خود بخواهید که حشیش با خود نیاورند زیرا شما در تلاش برای ترک اعتیاد به حشیش هستید.

علائم ترک حشیش

علائم ترک حشیش

پایبندی به برنامه درمانی

به برنامه درمانی که کلینیک ترک حشیش برای شما تهیه و تنظیم کرده است، پایبند باشید. عدم پایبندی به برنامه درمانی، ممکن است عواقب جدی سلامتی برای شما به همراه داشته باشد.

تحت نظر پزشک مرکز ترک اعتیاد حشیش و همچنین با مصرف دارو، به درمان خود ادامه دهید. این امر به شما کمک خواهد کرد تا بتوانید بدون مصرف حشیش دوام بیاورید. اگر چیزی باعث ناراحتی یا استرس شما می‌شود، با متخصصان سلامت روان خود صحبت کنید تا راه حل اساسی برای مواجهه با استرس را بیاموزید.

ترک حشیش چه علائمی دارد؟

بعد از شروع فرایند درمان در کلینیک ترک حشیش، ممکن است علائم ترک را تجربه کنید. علائم ترک حشیش عبارتند از:

اضطراب

افسردگی

تحریک پذیری

بی خوابی یا بی قراری

در صورت عود مجدد کمک بگیرید

اگر دچار عود مجدد شدید، فورا درخواست کمک کنید. درخواست کمک حرفه ای به شما کمک خواهد کرد که بیش از حد مصرف نکنید یا از درمان خود دست نکشید. به محض اینکه متوجه شدید که دچار عود مجدد شده اید با پزشک ترک اعتیاد مرکز ترک حشیش یا متخصص سلامت روان خود تماس بگیرید. اگر آنها در دسترس نبودند، می توانید به دنبال درمان فوری پزشکی و تماس با اورژانس محلی باشید.

همچنین می‌توانید در صورت عود مجدد، با حامی، گروه پشتیبانی یا خانواده خود برای دریافت حمایت صحبت کنید. آنها ممکن است بتوانند تا زمانی که پزشک نزد شما می آید، به شما کمک کنند تا این لحظات را راحت‌ تر سپری کنید.

آگاهی از عوارض مصرف حشیش و عوامل خطر آن

افرادی که حشیش مصرف می‌کنند، رضایت کمتری از زندگی دارند، با مشکلات مرتبط با سلامت روحی و جسمی بیشتری دست و پنجه نرم می‌کنند، در موقعیت های تحصیلی و شغلی با شکست مواجه می شوند و مشکلات زیادی بر سر راه روابط آن‌ها قرار خواهد گرفت.

عوامل تهدید کننده خود را بشناسید. هر فردی ممکن است به حشیش معتاد شود، اما عوامل خطر خاصی وجود دارد که ممکن است احتمال اعتیاد شما به این ماده را افزایش دهد. آگاهی از این عوامل خطر در جلوگیری از مصرف مجدد یا عود کمک می‌کند. عوامل خطر برای مصرف حشیش و اعتیاد به آن عبارتند از:

سابقه خانوادگی اعتیاد

جنسیت، زیرا مردان بیشتر احتمال دارد مبتلا به اعتیاد شوند

اختلالات سلامت روان

فشار همسالان

خانواده یا دوستانی که فرد را مورد حمایت قرار نمی دهند

عوارض روانی و جسمی حشیش بسیار زیاد است و در روند یک زندگی عادی اختلال ایجاد می‌کند. به همین دلیل مراجعه به بهترین مرکز ترک حشیش جهت درمان اعتیاد به حشیش ضروری می‌باشد.

ترک حشیش

ترک حشیش

اثرات کوتاه مدت مصرف حشیش عبارتند از: تغییر حواس و اختلال در توانایی حرکت کردن، ایجاد اختلال در تفکر، مهارت حل مسئله و یا به خاطر سپردن جزئیات.

مصرف حشیش همچنین اثرات طولانی مدتی بر مغز، به ویژه در افراد جوان دارد. این اثرات عبارتند از: ایجاد اختلال در تفکر، حافظه و عملکردهای یادگیری و مهار رشد مغز. همچنین می‌تواند مشکلات مربوط به توجه، سازماندهی و برنامه ریزی را ایجاد کند.

عوارض جسمی مصرف حشیش را بررسی کنید. علاوه بر تاثیرات عصبی مصرف حشیش، عوارض جسمی نیز وجود دارد که می تواند به شدت به سلامت جسمانی شما آسیب برساند. این عوارض ممکن است به تقویت روند درمان شما و دلایل ترک شما کمک کند. برخی دیگر از عوارض جسمی مصرف حشیش عبارتند از:

مصرف حشیش، همچنین ممکن است خطر خونریزی را هنگام مصرف برخی داروها از جمله داروهای ضد انعقاد و داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی افزایش دهد

قند خون را تحت تأثیر قرار می دهد که این مسٸله برای افراد دیابتی خطرناک خواهد بود

باعث افزایش ضربان قلب و همچنین افزایش احتمال حمله قلبی خواهد شد

ایجاد اختلال در روند رشد نوزاد متولد نشده، در صورتی که باردار باشید

ترک حشیش در منزل

از آنجایی که حشیش منشاء گیاهی دارد و از صمغ گیاه حشیش بدست می‌آید، بسیاری از مصرف کنندگان بر این باورند که مصرف آن وابستگی ایجاد نمی‌کند و ترک آن در منزل امکان پذیر است اما باید بدانید که این یک باور کاملا اشتباه است و این محرک وابستگی روانی و جسمانی شدیدی ایجاد می‌کند و درمان این نوع وابستگی‌ها تنها در کلینیک ترک حشیش و مرکز ترک اعتیاد، تحت نظر روانپزشک و تیم روانشناسی امکان پذیر است

ترک حشیش در منزل چه عوارضی دارد؟

عوارض ترک اعتیاد به حشیش در منزل عبارتند از:

افسردگی

بی‌‌ خوابی

بی ‌‌قراری

اما نکته ای که باید نسبت به آن آگاهی داشته باشید این است که، موارد گفته شده تنها بخشی از علائم ترک اعتیاد به حشیش غیراصولی می باشد که همین عوارض خود به تنهایی می‌تواند باعث بازگشت به مصرف مجدد باشد.

کلینیک ترک اعتیاد

برای ترک حشیش چه بخوریم؟

علاوه بر یک رژیم غذایی متعادل و سالم، توجه بر برخی مواد مغذی که می توانند از بدن و مغز شما در طول فرآیند ترک محافظت کنند، مفید باشد. در ادامه چند توصیه غذایی وجود دارد که ممکن است مفید باشد:

اسیدهای چرب امگا ۳: اسیدهای چرب امگا ۳ برای سلامت مغز مهم هستند و می توانند به کاهش اضطراب، افسردگی و التهاب مرتبط با ترک حشیش کمک کنند. غذاهای سرشار از امگا ۳ شامل ماهی های چرب مانند سالمون و ساردین و همچنین دانه کتان، دانه چیا و گردو است.

ویتامین C: ویتامین C آنتی اکسیدانی است که می تواند به تقویت عملکرد سیستم ایمنی و کاهش استرس کمک کند. غذاهای سرشار از ویتامین C عبارت اند از مرکبات، فلفل دلمه ای، کیوی، توت فرنگی و اسفناج.

منیزیم: منیزیم یک ماده معدنی است که برای تنظیم خلق و خو، کاهش اضطراب و حفظ سلامت عمومی مهم است. غذاهای سرشار از منیزیم عبارتند از سبزیجات، آجیل، حبوبات، غلات کامل و لوبیا.

فیبر: فیبر برای حفظ هضم سالم و حمایت از سلامت کلی مهم است. غذاهای غنی از فیبر مانند میوه ها، سبزیجات، غلات کامل و حبوبات را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

پروبیوتیک ها: پروبیوتیک ها باکتری های مفیدی هستند که برای سلامت روده مفید هستند و ممکن است به کاهش اضطراب و افسردگی مرتبط با ترک حشیش کمک کنند. غذاهای سرشار از پروبیوتیک عبارتند از: ماست و کلم ترش

همچنین استفاده زیاد از مایعات بسیار مهم است، از غذاهای فرآوری شده و ناخواسته خودداری کنید، و استراحت و ورزش کافی داشته باشید تا از سلامت کلی خود در طول فرآیند ترک حمایت کنید.

بهترین روش ترک اعتیاد به حشیش در مرکز ترک اعتیاد طلوعی دوباره

بهترین مرکز ترک حشیش در تهران، کلینیک طلوعی دوباره است. این مرکز با دارا بودن روش‌های نوین برای درمان اعتیاد به حشیش، آماده ارائه خدمات به شما می‌باشد.

ترک حشیش چند روز طول میکشد؟

روش درمانی تدریجی بوده و مدت زمان آن حداقل ۷ الی ۱۴ روز می‌باشد که در صورت وجود علائم و نظر درمانگران ممکن است افزایش یابد.

روش ترک حشیش در مرکز ترک اعتیاد طلوعی دوباره

درمان با حداقل ۷ الی ۱۴ روز بستری و بصورت تدریجی می باشد که در صورت وجود علائم و نظر درمانگران ممکن است مدت زمان درمان افزایش پیدا کند.

سوالات متداول درباره ترک حشیش

آیا ترک حشیش نیازمند دریافت خدمات روان درمانی می باشد؟
از آنجایی که وابستگی به حشیش علاوه بر جنبه جسمانی، روانی نیز می باشد، در همین راستا ترک حشیش، نیازمند دریافت خدمات روان درمانی در کنار درمان جسمانی تحت نظر روانپزشک متخصص ترک اعتیاد و تیم روانشناسی در کلینیک ترک اعتیاد طلوعی دوباره می باشد.

آیا عوارض مصرف حشیش تنها بر جسم مصرف کننده است؟
خیر، همانطور که پیش تر گفتیم، وابستگی به این محرک هم جسمانی و هم روانی می باشد به همین جهت، عوارض این محرک نیز، جسمانی و روانی می باشد که برخی از عوارض روانی این محرک عبارتند از تحلیل مغز، اختلال حافظه، اختلال در یادگیری و بی انگیزگی.

آیا ترک حشیش با متادون امکان پذیر است؟
ترک اعتیاد به حشیش با متادون نه تنها کمکی به مصرف کننده نخواهد کرد، بلکه باعث وابستگی و اعتیاد مصرف کننده خواهد شد. از سوی دیگر متادون، شبه مخدری بسیار اعتیادآور است که سوء مصرف آن عوارض روانی و جسمانی متعددی برای مصرف کننده به همراه خواهد داشت به همین جهت، مصرف متادون نه تنها کمکی به مصرف کننده نخواهد کرد، بلکه باعث اعتیاد نیز خواهد شد.

به این مطلب چه امتیازی میدهید؟

روی ستاره ها کلیک کنید تا رای شما ثبت شود

میانگین آرا ۳ / ۵٫ شمارش آرا: ۴

رایی یافت نشد. اولین نفری باشید که رای میدهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.