درمان اعتیاد به شیشه مانند هر ماده اعتیادآور دیگری، دارای عوارض ترک است. میپرسید عوارض ترک شیشه به چه معناست؟ در این مطلب قصد داریم تا بطور اختصاصی در مورد علائم ترک شیشه صحبت کنیم. اگر میخواهید برای درمان اعتیاد شیشه در مرکزی مانند کلینیک روانشناسی و ترک اعتیاد طلوعی دوباره اقدام کنید، به خواندن این مطلب ادامه دهید.
در طول سم زدایی شیشه از بدن، عوارض ترک شیشه ایجاد خواهد شد. علت بروز این علائم، آن است که بدن فرد در طول مصرف این ماده، به وجود شیشه عادت کرده و با آن سازگار شده است. زمانی که شما در طی فرایند سم زدایی به کاهش دوز مصرفی شیشه بپردازید یا مصرف آن را به یکباره قطع کنید، بدن به عدم حضور شیشه واکنش نشان داده و این واکنش را بصورت علائم ترک شیشه بروز میدهد.
ترک شیشه میتواند دارای علائم حاد و سندرم پس از ترک حاد باشد که در زیر به بررسی هر کدام خواهیم کرد:
یک سری علائم ترک شیشه هستند که بعد از علائم ترک حاد بروز میکنند و ما به آنها علائم پس از ترک حاد شیشه میگوییم که در ادامه آنها را بررسی میکنیم.
مقاومت در مقابل عوارض ترک شیشه، اراده محکم و مدیریت صحیح میخواهد. اراده محکم را خودتان باید ایجاد کنید، البته روانشناس ترک اعتیاد در این زمینه میتواند به شما کمک کند، اما مدیریت و کنترل علائم ترک را میتوانید به کادر پزشکی کلینیک طلوعی دوباره بسپارید تا خیالتان از بابت داشتن فرایندی ایمن و با حداقل درد و خماری راحت باشد.
در حقیقت برخلاف ترک الکل، عوارض ترک شیشه و هروئین کشنده نیستند، اما ناخوشایند و ناراحت کننده هستند! بهتر است برای راحتی و ایمنی بیشتر سم زدایی ترک اعتیاد را تحت نظارت کادر درمانی یک مرکز ترک اعتیاد خوب در تهران انجام دهید.
ترک شیشه دارای علائم خلقی، رفتاری، فیزیکی و روانی خواهد بود که در زیر آنها را بیان میکنیم:
با توجه به علائم ترک شیشه میتوان متوجه شد که درمان اعتیاد به شیشه تحت نظارت حرفهای باید صورت گیرد تا به کمک دارودرمانی و جلسات مشاوره بتوان فرایند درمانی ایمن را بوجود آورد.
عوارض ترک شیشه مذکور ممکن است شما را بابت فرایند سم زدایی نگران کند. باید بگوییم جای هیچ گونه نگرانی نیست. برای بهبود عوارض ترک شیشه، پزشک و روانپزشک حاضر در مرکز ترک اعتیاد طلوعی دوباره، با روش های زیر به مدیریت و کنترل علائم ترک میپردازند.
یک سری از داروها به کنترل علائم ترک شیشه کمک میکند. در حقیقت تجویز داروی ترک شیشه برای کنترل علائم رفتاری، جسمی و روانی با تشخیص روانپزشک و پزشک ترک اعتیاد صورت میگیرد. مناسب ترین داروی ترک شیشه نالتروکسان نام دارد این دارو با مسدود کردن گیرنده های مواد افیونی در مغز، به کاهش میل به شیشه کمک شایانی میکند. مرکر طلوعی دوباره می تواند با استفاده از روش نوین کاشت ایمپلنت نالتروکسان به شما کمک بسیاری برای ترک این ماده محرک کند.
روان درمانی فرایندی است که میتوان در آن فرد را برای روبرویی با چالش های زندگی آماده کرد و همچنین با کمک روانشناس ترک اعتیاد به بهبود عوارض روانی ترک شیشه پرداخت. یکی از بهترین رویکردها در این زمینه درمان شناختی رفتاری است که در طی آن مهارت های مقابله ای منفی و زمان هایی که فرد به نوشیدن روی میآورد، شناسایی شده و مهارت های مقابله ای مثبت به فرد آموزش داده میشود.
از عوارض مصرف شیشه خسته شدهاید؟ میخواهید برای ترک آن اقدام کنید؟! کافیست یک برنامه جامع درمانی که منحصرا برای شما طراحی شده است را دریافت کرده و مطابق با آن عمل کنید. شما میتوانید از دو روش ترک شیشه در خانه یا درمان بستری استفاده کنید. اگر اعتیادتان سنگین است، مسلما عوارض ترک شیشه شدیدتری را در پیش خواهید داشت. به همین منظور برای کنترل و نظارت ۲۴ ساعته بر علائم ترک شیشه، درمان بستری در مرکز ترک اعتیاد طلوعی دوباره میتواند مناسب ترین راه برای ترک شیشه باشد. همین حالا با ما تماس بگیرید، ما در فرایند درمان اعتیاد ایمن با شما هستیم.
به این مطلب چه امتیازی میدهید؟
روی ستاره ها کلیک کنید تا رای شما ثبت شود
میانگین آرا ۰ / ۵٫ شمارش آرا: ۰
رایی یافت نشد. اولین نفری باشید که رای میدهید.
فهرست مطالب