ماری جوانا
ماری جوانا چیست؟
17 دی 1399
قرص ب۲ چیست؟
17 دی 1399
نمایش همه
کلینیک ترک اعتیاد
۲٫۳
(۴)
کلینیک ترک اعتیاد

ریتالین چیست؟

ریتالین چیست؟

ریتالین با نام علمی متیل فنیدات، نیمه عمری ۴ ساعته دارد و ساختار آن مشابه به آمفتامین ها می باشد و در علم پزشکی از آن برای درمان افسردگی، اختلال بیش فعالی یا حمله خواب استفاده می شود. ریتالین یک محرک سیستم عصبی مرکزی و بسیار اعتیادزا است.

ریتالین در حقیقت نوعی بازدارنده جذب دوپامین است و به همین دلیل باعث می شود تا دوپامین بیشتری در مغز مصرف کننده باقی بماند این افزایش میزان دوپامین باعث احساس خوشی در مصرف کننده می شود. اما باید بدانید ریتالین بسیار اعتیادآور است و کسب این احساس سرخوشی و لذت خود می تواند باعث سوء مصرف این دارو باشد. از دیگر اثرات مصرف ریتالین می توانیم به کم خوابی بعد از مصرف این دارو اشاره کنیم که متاسفانه این ویژگی باعث شده تا بسیاری از این دارو به عنوان داروی شب امتحان یاد کنند.

آیا ریتالین اعتیادآور است؟

در پاسخ به این سوال باید بگوییم که مصرف این محرک تنها با تجویز پزشک مجاز است و باعث وابستگی مصرف کننده نمی شود و هرگونه سوء مصرف آن باعث اعتیاد و ابستگی می شود و همانند سایر مخدرها و محرک ها باعث ایجاد احساس نشئگی و سرخوشی در مصرف کننده می شود و مصرف این دارو عوارض متعدد و جبران ناپذیری بر سلامت مصرف کننده دارد.

کلینیک ترک اعتیاد

عوارض ریتالین

عوارض مصرف ریتالین

مصرف ریتالین عوارض کوتاه مدت و بلند مدت متعددی دارد که بسته به شرایط فیزیکی و جسمانی مصرف کننده بسیار متغیر هستند اما برخی از متداول ترین آنها عبارتند از:

بی حسی و زخم های متعدد بر سطح پوست

بیماری های قلبی، عروقی و کبدی

حالت تهوع و استفراغ های پیاپی

ابتلا به بیماری های قلبی و ریوی، اختلالات خلقی، تحریک پذیری و اضطراب دائم تنها بخشی از عوارض مصرف این محرک هستند که به تنهایی می توانند زندگی مصرف کننده را تحت تاثیر قرار دهند به همین جهت بهتر است برای جلوگیری از بروز این صدمات هرچه زودتر اقدام به ترک ریتالین کنید تا هرچه زودتر سلامتی خود را بدست آورد.

موارد منع مصرف ریتالین

ریتالین همانند سایر داروها محدودیت های مصرف متعددی دارد که رعایت نکردن آنها می تواند عوارض جبران ناپذیری برای سلامت مصرف کننده به همراه داشته باشد به همین جهت ضروری است که مصرف ریتالین تحت نظر پزشک باشد و در صورت مصرف داروهای متعدد آن ها را به پزشک اطلاع دهید.

مرکز ترک اعتیاد

اوردوز

اوردوز

اوردوز در اثر بیش مصرفی مواد مخدر و محرک اتفاق می افتد و از آنجایی که ریتالین نیز در دسته همین مواد قرار می گیرد احتمال اوردوز با آن بسیار بالا است و در زمان اوردوز تنها واکنش سریع و تماس با اورژانس نجات دهنده مصرف کننده است به همین جهت ضروری است تا با نشانه ها و علائم اوردوز این محرک آشنا باشید که این عوارض عبارتند از:

تعریق شدید

خشکی دهان

توهم و هذیان گویی

کلینیک ترک اعتیاد

ریتالین محرک بسیار اعتیاد آوری است که کاربرد محدود پزشکی دارد اما سوء مصرف آن می تواند باعث وابستگی روانی و جسمانی شود که عوارض جبران ناپذیری برای مصرف کننده به همراه دارد و ترک ریتالین نیازمند دریافت خدمات روان درمانی می باشد.

به این مطلب چه امتیازی میدهید؟

روی ستاره ها کلیک کنید تا رای شما ثبت شود

میانگین آرا ۲٫۳ / ۵٫ شمارش آرا: ۴

رایی یافت نشد. اولین نفری باشید که رای میدهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − پانزده =