ترامادول یک مسکن قوی است که برای تسکین دردهای متوسط تا شدید مورد استفاده قرار میگیرد. از مهمترین مشکلات مصرف ترامادول، احتمال اعتیاد و وابستگی به این دارو است. بسیاری از افرادی که به کلینیک روانپزشکی و ترک اعتیاد طلوع مراجعه میکنند، از متخصصین این مرکز میپرسند: « ترک ترامادول چقدر طول میکشه؟» باید بگوییم که مدت زمان ترک ترامادول به عوامل مختلفی وابسته است، از جمله شدت اعتیاد، مدت زمان مصرف، روش های ترک (مثلا ترک فوری ترامادول، دارا بودن حمایت و پشتیبانی روانی و …). با اینحال در پاسخ به پرسش مذکور میتوان یک بازه زمانی کلی را تعریف کرد. معمولا علائم ترک ترامادول یک الی دو هفته طول میکشد، اما ممکن است که این مدت زمان برای برخی از افراد طولانیتر باشد.
در این مطلب قصد داریم تا پاسخ جامعی به پرسش « ترک ترامادول چقدر زمان میبرد؟» بدهیم. بنابراین اگر شما نیز دچار ابهاماتی در این زمینه هستید، با ما همراه باشید.
زمانی که اقدام به ترک اعتیاد ترامادول میکنید، باید بدانید که عوامل مختلفی برای دانستن اینکه « ترک ترامادول شما چه مدت طول میکشد؟» اثرگذار است که در زیر آنها را بررسی میکنیم:
به دلیل عوامل مذکور، توصیه میکنیم تا ترک ترامادول را زیر نظر پزشک خود انجام دهید. او میتواند شما را راهنمایی کرده و کاری کند تا فرایند ترک بصورت ایمن طی شود و مدت زمان ترک ترامادول نیز کاهش یابد.
همانگونه که گفتیم مدت زمان ترک ترامادول به عوامل مختلفی وابسته است که یکی از آنها میزان دوز مصرفی میباشد. ترامادول دارای دوزهای متفاوتی مانند ترامادول ۵۰، ترامادول ۱۰۰، ترامادول ۲۰۰، ترامادول ۲۲۵ و دوز ۴۰۰ است. مقدار داروی ترامادول ۲۰۰ از نوع ۵۰ میلی گرم آن بیشتر است، بنابراین در شرایط کاملا برابر، اعتیاد به ترامادول ۲۰۰، شدیدتر خواهد بود و زمان ترک ترامادول نیز افزایش مییابد.
اولین گام ترک ترامادول، سم زدایی آن از بدن است. در این فرایند ترامادول به صورت ناگهانی یا تدریجی از بدن پاک میشود. باید بدانید که زمان دقیق پاک شدن ترامادول از بدن را نمیتوان پیشبینی کرد. با توجه به نیمه عمر ترامادول که ۶ الی ۷ ساعت است، بطور کلی باید بگوییم که حدود ۳۰ ساعت طول میکشد تا ترامادول از بدن پاک شود. بازه زمانی پاک شدن دارو از بدن، ۵ برابر نیمه عمر هر دارو است، با این حساب، ۵ برابر ۶ ساعت، حدود ۳۰ ساعت میشود. اگر نیاز دارید که بطور دقیق بدانید چند روز بعد از ترک ترامادول بدن تان پاک میشود؟ بهتر است با پزشک ترک اعتیاد خود مشورت نمایید.
برای اینکه بطور دقیق بدانید که چند روز بعد از ترک ترامادول آزمایش منفی میشود؟ باید بدانید که این بازه زمانی متاثر از عوامل مختلفی است. عواملی مانند میزان مصرف ترامادول، نوع آزمایش اعتیاد و ویژگیهای فردی هر بیمار. به طور کلی، تستهای آزمایشگاهی معمولاً بعد از 3 تا 7 روز از آخرین مصرف ترامادول، نتیجه منفی نشان میدهند. اما ممکن است در برخی موارد این مدت زمان بیشتر یا کمتر باشد. در هر صورت، اگر نیاز به انجام آزمایش منفی برای ترامادول دارید، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید تا زمان مناسب برای انجام این آزمایش را مشخص کند.
با توجه به اینکه سم زدایی ترامادول از بدن به عوامل مختلفی وابسته است، از اینرو مدت زمان ترک کامل ترامادول نیز در افراد مختلف میتواند متفاوت باشد. بطور کلی ترک کامل ترامادول چند هفته تا چند ماه طول میکشد. اما برای اطمینان از ترک کامل ترامادول و بهترین روشهای انجام آن، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید. او میتواند شما را راهنمایی کند تا فرآیند ترک را به خوبی و با حداقل عوارض جانبی و در کمترین مدت زمان طی کنید.
سریعترین روش ترک ترامادول، مراجعه به یک مرکز درمانی معتبر مانند کلینیک روانپزشکی و ترک اعتیاد طلوع است. در کلینیک طلوع از روشهای نوین ترک اعتیاد مانند RTMS، QEEG، کاشت ایمپلنت نالتروکسان، دی سولفیرام و… استفاده میشود. علاوه بر این بهترین کادر پزشکی ترک اعتیاد را میتوانید در مرکز طلوع بیابید، تیم درمانی ما متشکل از پزشک ترک اعتیاد، روانپزشک و روانشناس ترک اعتیاد، متخصص داخلی و گوارش، متخصص اعصاب و.. است.
در مرکز ترک اعتیاد طلوع، ترک ترامادول با روش های زیر انجام میگیرد:
توجه کنید که سریعترین روش ترک ترامادول برای هر فرد ممکن است متفاوت باشد و به عوامل مختلفی مانند میزان مصرف، مدت زمان مصرف و وابستگی فرد به دارو بستگی دارد. از این رو برای فرایند ترک ایمن و به منظور کاهش مدت زمان ترک ترامادول لازم است تا کمک پزشکی دریافت نمایید. در این راستا میتوانید با بهترین مرکز ترک ترامادول یعنی کلینیک ترک اعتیاد طلوع تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت کنید. ما آماده ارائه بهترین خدمات درمانی به شما عزیزان هستیم.
به این مطلب چه امتیازی میدهید؟
روی ستاره ها کلیک کنید تا رای شما ثبت شود
میانگین آرا 3.3 / 5. شمارش آرا: 3
رایی یافت نشد. اولین نفری باشید که رای میدهید.
فهرست مطالب