کلینیک ترک اعتیاد
رابطه مصرف کوکائین و اعتیاد به ورزش
1 تیر 1400
کلینیک ترک اعتیاد
هروئین و افسردگی
1 تیر 1400
نمایش همه
مرکز ترک اعتیاد

دلایل اعتیاد به الکل

۰
(۰)

کلینیک ترک اعتیاد طلوعی دوباره، مرکز ترک اعتیاد طلوعی دوباره: اعتیاد به الکل، بیماری پیچیده ای است که آسیب زیادی به مصرف کننده وارد می کند. در خصوص دلایل اعتیاد به الکل باید بدانید عوامل ژنتیکی، محیطی و شخصی دست به دست هم داده و باعث اعتیاد به الکل می شود. اعتیاد به الکل نوعی بیماری مزمن و تضعیف کننده ذهن و بدن است که ناشی از وابستگی جسمی و روانی نسبت به الکل می باشد.

حتما مطالعه کنید: الکل

بیمار مبتلا به الکل، تحت هر شرایطی باید به نوشیدن خود ادامه دهد، حتی اگر به سلامت جسم و روان، روابط دوستانه، شغل و سایر جنبه های زندگی او آسیب برسد.

عوامل مختلفی از جمله ژنتیک، محیط، تربیت و وجود سایر اختلالات روانی همزمان در ایجاد اعتیاد به الکل ایفای نقش می کنند. اگرچه عواملی که باعث اعتیاد فرد به الکل می شوند پیچیده هستند و فقط توسط یک پزشک بالینی قابل توصیف هستند، اما تشخیص علائم بسیار ساده تر است.

کلینیک ترک اعتیاد

دلایل اعتیاد به الکل

علائم و نشانه های اعتیاد به الکل

اعتیاد به الکل، بر طبق راهنمای تشخیصی و آماری اختلالات روانی (DSM-V) دارای مجموعه علائم مشخص شده ای است. یازده علامتی که نشان دهنده وابستگی به الکل هستند شامل موارد زیر می باشند:

تمایل به ترک الکل، ضمن ناتوانی

تجربه کردن علائم ترک، مانند تعریق، کابوس، یا تشنج

نوشیدن بیش از حد یا مدت زمان طولانی تر از حد مورد نظر

ترک کردن سرگرمی ها و فعالیت های مورد علاقه بخاطر نوشیدن الکل

اجبار به نوشیدن میزان بیشتر الکل برای داشتن اثرات قبلی (ایجاد تحمل)

عدم انجام تعهدات در محل کار، خانه و یا مدرسه به دلیل مصرف بیش از حد الکل

مدت زمان زیادی را صرف دریافت و یا نوشیدن الکل، یا بهبودی از خماری می کنند

نوشیدن الکل حتی زمانی که باعث ایجاد مشکل در دوستان، خانواده و سایر روابط شود

نوشیدن الکل حتی اگر فرد را در معرض خطر جسمی قرار دهد یا به سلامتی فرد آسیب برساند

ادامه دادن به نوشیدن الکل حتی اگر باعث بدتر شدن اختلالات روانی فرد مانند افسردگی یا اضطراب شود

اگر شما و یا یکی از عزیزانتان دو مورد و یا بیشتر از علائم ذکر شده را تجربه کرده باشید، نشان دهنده اعتیاد به الکل است. اعتیاد به الکل علاوه بر وابستگی جسمانی باعث ایجاد وابستگی روانی نیز می گردد به همین جهت ترک الکل نیازمند دریافت خدمات روان درمانی در کنار درمان جسمانی می باشد. در همین راستا ترک الکل در مرکز ترک الکل طلوعی دوباره، به عنوان بهترین مرکز ترک الکل تهران، تحت نظر مجرب ترین روانپزشک ترک اعتیاد و تیم روانشناسی انجام می گیرد تا بیماران بعد از ترخیص، سلامت کامل خود را بدست آورند.

حتما مطالعه کنید: ترک الکل
دلایل اعتیاد به الکل

دلایل اعتیاد به الکل

دلایل اعتیاد به الکل

تا به حال فکر کرده اید که چه عواملی باعث اعتیاد به الکل می شود؟

اعتیاد به الکل تنها یک دلیل ندارد. باید بگوییم که علل اعتیاد به الکل ترکیبی از عوامل ژنتیکی و نشانه های محیطی می باشد.

محققان می دانند که اعتیاد به الکل دارای یک جزء ژنتیکی است، اما نمیتوان آن را در یک ژن خاص جستجو کرد. به نظر می رسد چندین ژن وجود دارد که هم وجود آنها و هم نحوه تعامل این ژن ها در بدن به تعیین وجود اعتیاد به الکل کمک می کند.

یک مثال معروف از احتمال ژنتیکی بودن اعتیاد، این است که بر طبق آکادمی روانپزشکی کودک و نوجوان آمریکا، داشتن والدین الکلی باعث می شود فرد چهار برابر بیشتر در معرض خطر تشخیص اعتیاد قرار گیرد.

همسالان و همچنین سنی که فرد شرع به نوشیدن الکل می کند نیز نقش مهمی در اعتیاد به الکل ایفا می کند.

موسسه ملی سوء مصرف و اعتیاد به الکل گزارش داده است افرادی که برای اولین بار قبل از ۱۵ سالگی الکل مصرف می کنند چهار برابر بیشتر در معرض وابستگی به الکل هستند. همچنین، والدینی که نوشیدن الکل را کم اهمیت جلوه می دهند، به عادی انگاری سوء مصرف الکل و پیشرفت بیماری کمک خواهند کرد.

سلامت روان نقش بسیار مهمی در انواع سوء مصرف مواد دارد.

تقریباً نیمی از افراد مبتلا به بیماری روانی در طول زندگی خود دچار یک اختلال در مصرف مواد خواهند شد. در میان نوجوانان مبتلا به بیماری های روانی جدی، بیش از ۶۰٪ مواد مخدر مصرف می کنند و ممکن است مانند افراد مبتلا به اعتیاد به الکل، دارای اختلال در مصرف مواد نیز باشند. مصرف الکل به منظور درمان علائم بیماری روانی، یک عامل خطر بسیار مهم برای ایجاد اعتیاد به الکل است. افراد مبتلا به بیماری روانی معمولاً برای پوشاندن علائم اختلال خود و به منظور خود درمانی به الکل روی می آورند.

هنگامی که افراد مبتلا به بیماری روانی شروع به درمان خود با نوشیدن الکل می کنند، این امر باعث طولانی شدن مراحل و مدت زمان درمان توسط افراد متخصص در این زمینه خواهد شد. بسیاری از اوقات مردم علت اصلی اعتیاد به الکل خود را خواه به طور عمدی و یا ناخواسته، با توضیحاتی بی ربط در مورد رفتار خود پنهان می کنند.

یادگیری نحوه بکارگیری این توضیحات به افراد در تشخیص علاٸم اعتیاد کمک خواهد کرد.

مرکز ترک اعتیاد

دلایل اعتیاد به الکل

انکار اعتیاد به مصرف مواد

در بررسی که در سازمان ملی مصرف و بهداشت مواد مخدر صورت گرفت مشخص شد که حدود ۱۸۰ میلیون نفر از افراد ۱۲ سال به بالا در سال ۲۰۱۸ مصرف مشروبات الکلی را گزارش کرده اند. بسیاری از افراد بیش از حد مجاز توصیه شده، الکل مصرف می کنند و ممکن است مبتلا به سوء مصرف الکل شوند.

بعنوان مثال از افراد مبتلا به سوء مصرف الکل می توان به دانشجویان دانشگاه اشاره کرد که تعطیلات آخر هفته را در کنار دوستان خود به پرخوری مشغول می شوند، وکیل مدافعی که بعد از اتمام کار در کارخانه با کارمندان آن اداره ملاقات می کند یا مادر دو فرزند که سه یا چهار فنجان شراب می نوشد تا در عصر همان روز به تمدد اعصاب بپردازد. تشخیص افراد مبتلا به اعتیاد به الکل همیشه هم کار آسانی نیست.

برخی از الکلی ها ممکن است سال ها این موضوع را انکار کنند.

انکار به ویژه در بین الکلی های کاربردی بسیار شایع است زیرا آنها موفقیت شغلی خود را حفظ می دارند، خانواده خود را کنار هم نگه می کنند و به تعهدات اجتماعی خود عمل می کنند. جامعه مدت هاست که این عقیده را القا می کند که افراد الکلی زمانی که به آخر خط می رسند (از دست دادن همه چیزهایی که برای آنها معنی خاصی دارد) باید یک قالب کلیشه ای داشته باشند. الکلی های کاربردی معمولاً از این قالب کلیشه ای به نفع خود استفاده میکنند و برای ادامه نوشیدن خود، در پشت این قالب پنهان می شوند.

ترک الکل

ترک الکل

ترک الکل

در سال ۲۰۱۸، حدود ۲٫۳ میلیون نفر به دنبال درمان حرفه ای برای اعتیاد به الکل بودند. حدود ۱٫۲ میلیون نفر از این افراد به دنبال درمان همزمان اعتیاد به الکل و اختلال در مصرف مواد مخدر بودند، و ۵۱ درصد از این افراد نیاز به درمان اعتیاد به الکل داشتند.

به دلیل این که مصرف الکل در جامعه ما بسیار رایج است، مردم اغلب آن را عادی پنداشته و تصور می کنند که به اندازه سایر مواد خطرناک نیست. ترک خودسرانه الکل ممکن است با عوارض جانبی تهدید کننده زندگی مانند هذیان خمری همراه باشد، بنابراین ترک الکل نیازمند دریافت خدمات روانپزشکی در کلینیک ترک الکل طلوعی دوباره دارد.

ترک غیر اصولی الکل معمولاً تجربه نامطلوب و ناخوشایندی است و علائم شایع ترک الکل عبارتند از:

تهوع

لرز

افسردگی

سردرد

تعریق زیاد

اگرچه بسیاری از افراد به تنهایی اقدام به ترک اعتیاد الکل در منزل کرده و علاٸم ترک را تجربه می کنند، توصیه می کنیم که به منظور ایمنی در مراحل مختلف ترک، از متخصصان با تجربه در این زمینه در خواست کمک کنید چرا که پزشکان ممکن است برای کاهش شدت علاٸم ترک الکل و همچنین ایمنی و راحتی بیمار، داروهایی را تجویز کنند که مصرف این داروها باعث کنترل لرزش و اضطراب بیماران می گردد و داروهای ضد تشنج که به جلوگیری از تشنج در زمان ترک الکل کمک می کند.

ترک الکل در مرکز ترک الکل طلوعی دوباره، مطابق جدیدترین متدهای درمانی همچون ایمپلنت نالتروکسان انجام می گیرد و به بیماران این امکان را می دهد تا در بیماران این امکان را داشته باشند بدون بروز هیچگونه عوارض، مراحل درمان خود را طی کنند.

حتما مطالعه کنید: ایمپلنت نالتروکسان

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص برنامه درمانی کلینیک ترک اعتیاد طلوعی دوباره، به عنوان بهترین کلینیک ترک اعتیاد تهران، می توانید بصورت شبانه روزی در تمامی ایام هفته با مشاورین ما تماس بگیرید.

به این مطلب چه امتیازی میدهید؟

روی ستاره ها کلیک کنید تا رای شما ثبت شود

میانگین آرا ۰ / ۵٫ شمارش آرا: ۰

رایی یافت نشد. اولین نفری باشید که رای میدهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.