اثر کمیکال روی مغز به حدی زیاد است که میتواند فرد را دچار اختلالات و عوارض زیادی کند. از جمله عوارض مصرف کمیکال ایجاد وابستگی و اعتیاد و همچنین اختلالات حافظه است. از این رو باید اعتیاد به کمیکال را درمان و برای ترک کمیکال کرد. اما راه ترک کمیکال چیست؟ اگر شما نیز به دنبال بهترین روش ترک کمیکال هستید، جای درستی آمده اید! ما در این مطلب قصد داریم تا به نحوه ترک کمیکال پردازیم، بنابراین توصیه میکنیم با متخصصین کلینیک ترک اعتیاد طلوع همراه باشید.
تجربه سم زدایی کمیکال میتواند در افراد مختلف، متفاوت باشد و منجر به علائم ترک کمیکال مختلفی شود و این به شرایطی بستگی دارد که در زیر آنها را عنوان میکنیم:
تمامی موارد مذکور به علاوه سن و جنسیت افراد، میتوانند روی تجربه سم زدایی و شدت عوارض ترک کمیکال بوجود آمده موثر باشند.
نحوه ترک کمیکال میتواند با روش های مختلفی انجام شود که در زیر به بررسی آنها میپردازیم:
پاکسازی کمیکال، شامل خارج کردن فیزیکی این ماده از بدن است که میتواند با روش های مختلفی صورت بگیرد. از جمله رویکردهای مختلف سم زدایی عبارتند از: بوقلمون سرد، سم زدایی تدریجی، سم زدایی فوق سریع.
در مرکز ترک اعتیاد طلوع یا از روش تدریجی برای سم زدایی استفاده میشود و یا از روش فوق سریع.
علائمی که در طی سم زدایی کمیکال بروز میکنند، عبارتند از:
به منظور بهبود علائم مذکور لازم است تا پزشک ترک اعتیاد و روانپزشک حاضر در مرکز طلوع، از داروی ترک کمیکال بهره بگیرد. داروهایی که برای ترک کمیکال استفاده میشوند عبارتند از: داروهای ضدافسردگی، ضداضطراب، آرامبخش و… که برای هر بیمار با توجه به علائم ترک بروز یافته، تجویز خواهند شد.
از آنجایی که کمیکال مستقیما روی مغز و اختلالات سلامت روان تاثیر میگذارد، انجام این نحوه ترک کمیکال را باید جدی گرفت. در راستا مرکز روانشناسی و ترک اعتیاد طلوع با رویکردهای مختلف روانشناختی، درصدد درمان اعتیاد روانی کمیکال شما عزیزان است. این رویکردها عبارتند از:
این روش شامل گفتگو من باب افکار و احساسات سرکوب شده است و میتواند بسیاری از مسائل کودکی که منجر به اختلالات روانی در بزرگسالی شده است را درمان کند. در حقیقت علل گرایش فرد به مواد کمیکال نیز با این رویکرد مشخص شده و زمانی که درمان یابد، دیگر نیازی ندارد که از کمیکال (ماده توهم زا) استفاده کند.
یکی از رویکردهای اساسی برای ترک اعتیاد CBT است که در آن علل گرایش به مواد مشخص شده، واکنش های فرد در موارد استرس زا آشکار میشود (مهارت های مقابله ای منفی) و سپس واکنش های مقابله ای مثبت به او آموزش داده خواهد شد.
این رویکرد هیجانات فرد را تنظیم میکند تا شخص به خودش آسیبی وارد نکند. اگر شما دارای افسردگی عمیق هستید یا سابقه خودکشی دارید، میتوان گفت این روش مناسب شما است.
رویکردهای روانشناختی بصورت جلسات فردی، زوج درمانی، خانواده درمانی و یا گروهی میتواند اتفاق بیافتد. ممکن است بنا به تشخیص روانشناس ترک اعتیاد حتی روان درمانی ترک اعتیاد کمیکال شما، با ترکیبی از درمان فردی و گروهی و… انجام شود.
بهترین روش ترک کمیکال دریافت کمک حرفهای از متخصصین کلینیک روانشناسی و ترک اعتیاد طلوع است. زیرا علائم ترک کمیکال اگر چه تهدیدکننده زندگی نیستند، اما میتوانند ناخوشایند باشند و اگر قادر نباشید در مقابل آنها مقاومت کنید، منجر به عود خواهند شد. از اینرو دریافت کمک حرفهای از یک مرکز درمانی معتبر برای ترک کمیکال، ضروری بنظر میرسد.
ما متخصصین کلینیک روانپزشکی و تر ک اعتیاد “طلوع” درصدد هستیم تا به ترک تضمینی اعتیاد شما بپردازیم . در این راستا از ترکیب روش های ترک کمیکال استفاده میکنیم؛ یعنی ترکیبی از سم زدایی، داروی ترک کمیکال و روان درمانی برای شما بهره میگیریم تا اعتیاد شما بصورت قطعی درمان گردد.
در مرکز ترک اعتیاد طلوع، ابتدا ارزیابی های فیزیکی و روانی درمانجویان انجام میشود، سپس با توجه به آنها برنامه درمانی منحصربفرد و روش ترک کمیکال برای شخص شما تنظیم خواهد شد. حالا نوبت اجرای آن توسط متخصصین است.
لازم به ذکر است ما به کسانی که میخواهند برای ترک کمیکال در خانه اقدام کنند، نیز خدمات سرپایی را ارائه میدهیم. خدمات سرپایی کاری میکند تا شما در حین اینکه عمده زمان خود در خانه میگذارنید، از روش ترک کمیکال تنظیم شده توسط متخصصین ما بهره بگیرید. اما اگر اعتیادتان به کمیکال سنگین است، توصیه میکنیم تا حتما از خدمات بستری کلینیک طلوع بهره بگیرید، زیرا این نوع خدمات منجر به نظارت شبانه روزی ما میشود و در صورت وقوع هر حادثهای، ما سریعا آن را درمان خواهیم کرد.
قصد برخورداری از بهترین روش ترک کمیکال را دارید؟! همین حالا با ما تماس بگیرید و از امکانات رفاهی و هتلینگ و همچنین خدمات درمانی منحصربفرد ما استفاده کنید.
به این مطلب چه امتیازی میدهید؟
روی ستاره ها کلیک کنید تا رای شما ثبت شود
میانگین آرا 0 / 5. شمارش آرا: 0
رایی یافت نشد. اولین نفری باشید که رای میدهید.
فهرست مطالب