سیگار و اختلال مصرف مواد
کلینیک ترک اعتیاد طلوعی دوباره، مرکز ترک اعتیاد طلوعی دوباره: بهبودی از اعتیاد ممکن است کمی دشوار باشد، به همین دلیل است که برخی از افراد از انواع روش های مقابله استفاده می کنند. برخی از این روش های مقابله ای، سالم تر از بقیه هستند. افرادی که سیگار می کشند، با مشکلات و خطرات بیشتر و آشکارتری در ارتباط با سیگار مواجه خواهند شد، اما خطرات دیگری نیز آنها را تهدید خواهد کرد. بر اساس مطالعاتی که در سال های اخیر انجام شده، سیگار کشیدن در دوران نقاهت ممکن است احتمال تجربه شکست در بهبودی از اعتیاد را افزایش دهد و در این مقاله به بررسی سیگار و اختلال مصرف مواد خواهیم پرداخت.
بر اساس مطالعات جدید، اعتیاد به نیکوتین و سیگار کشیدن با شکست در بهبودی مرتبط است.
بر طبق گزارشات سازمان غذا و دارو گزارش می دهد که ۱۵٫۵ درصد از افراد بزرگسالان در ایالات متحده سیگار می کشند که رقمی معادل ۳۷٫۸ میلیون نفر است. از این تعداد ۷۶٫۱ درصد به طور روزانه سیگار می کشند. اگرچه کمپین های ضد سیگار تعداد کل افرادی که سیگار می کشند را کاهش داده است، اما لزوماً به جامعه بهبود یافته تعمیم داده نمی شود.
در میان افرادی که در حال بهبودی از اعتیاد هستند (اطلاعات کافی در این مورد در دسترس نداریم، اما بر اساس مطالعه ای که در سال ۲۰۰۷ منتشر شده)، شیوع سیگار کشیدن را در بین اعضای سازمان الکلی های گمنام در نشویل، تنسی نشان می دهد. از میان افرادی که مورد بررسی قرار گرفتند، ۵۶٫۱ درصد سیگاری بودند و ۷۸٫۸ درصد از افراد دیگر گزارش کردند که روزانه نصف پاکت یا بیشتر سیگار می کشیدند.
مطالعات مختلف نشان می دهد که سیگار کشیدن به اختلالات مصرف مواد ارتباط تنگاتنگی دارد.
اگرچه بسیاری از افراد در بهبودی از اعتیاد ادعا می کنند که سیگار کشیدن به آنها کمک می کند تا هوشیار بمانند، اما شواهد مختلفی وجود دارد که خلاف این ادعا را ثابت می کند. بر اساس مطالعه ای که در مجله روانشناسی بالینی منتشر شده، سیگار کشیدن با افزایش خطر عود در افرادی که با اختلال مصرف مواد دست وپنجه نرم می کنند، مرتبط است.
محققان، اطلاعات ارائه شده توسط بیش از ۵۵۰۰ نفر که به دو نظرسنجی ملی جداگانه با سه سال فاصل پاسخ دادند را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. تمام این افراد سابقه سوء مصرف مواد داشتند و در زمان نظرسنجی اولیه در حال بهبود از اعتیاد بودند. محققان دریافتند افرادی که سیگار می کشیدند و اکنون با گذشت سه سال از آن ماجرا هنوز هم سیگار می کشند، ۱٫۵ برابر بیشتر از افرادی که سیگار را ترک کرده اند، با مشکل مواجه می شوند.
از کسانی که در مصاحبه اولیه سیگار نمی کشیدند اما بعدها تصمیم به کشیدن سیگار گرفتند، پنج برابر بیشتر احتمال عود اعتیاد وجود داشت. احتمال عود برای کسانی که بیش از حد سیگار می کشند در مقایسه با آن دسته از افرادی که کمتر سیگار می کشند، افزایش می یابد. به ازای هر نخ سیگار که روزانه به مصرف فرد اضافه شود، احتمال عود ۰٫۷ درصد افزایش خواهد یافت.
ترک سیگار و سایر مواد مخدر به طور همزمان از اهمیت فراوانی برخوردار است.
دلایل متعددی وجود دارد که نشان می دهد اعتیاد به نیکوتین ممکن است منجر به عود مصرف مواد مخدر شود. اولین دلیل این است که سیگار کشیدن معمولا با مصرف مواد مخدر و نوشیدن الکل همراه خواهد بود، بنابراین کشیدن سیگار ممکن است به عنوان یک عامل عود کننده یا یکی از علائم مواد مخدر عمل کند. دلیل دوم این است که بر اساس برخی از مطالعات، قرار گرفتن در معرض نیکوتین با تمایل به مصرف مواد مخدر و محرک ها مرتبط می باشد. اگرچه برخی معتقدند ترک سیگار و سایر مواد اعتیادآور به طور همزمان بسیار دشوار و چالش انگیز است، اما در حقیقت ترک سیگار در طول درمان و بهبودی از اعتیاد ممکن است اهمیت فراوانی داشته باشد.
سخن پایانی
در خصوص رابطه مصرف سیگار و اختلال مصرف مواد باید بدانید افرادی که سیگار می کشند، با مشکلات و خطرات بیشتری در ارتباط با اعتیاد مواجه می شوند اما نکته امیدوار کننده این است که اعتیاد به هر دلیلی که اتفاق افتاده باشد قابل درمان است و تنها نیازمند بستری در مرکز ترک اعتیاد طلوعی دوباره به عنوان بهترین مرکز ترک اعتیاد می باشد تا بیماران این فرصت را داشته باشند تا علاوه بر درمان اعتیاد به روان درمانی خود نیز بپردازند.
به این مطلب چه امتیازی میدهید؟
روی ستاره ها کلیک کنید تا رای شما ثبت شود
میانگین آرا ۵ / ۵٫ شمارش آرا: ۱
رایی یافت نشد. اولین نفری باشید که رای میدهید.
فهرست مطالب