اسلاید قبلی
اسلاید بعدی
اسلاید قبلی
اسلاید بعدی

نحوه کمک به بیماران اعتیاد به هروئین

کلینیک ترک اعتیاد
فهرست مطالب

کلینیک ترک اعتیاد طلوع، مرکز ترک اعتیاد طلوع: چگونه می توانید به یک فرد مبتلا به اعتیاد به هروئین کمک کنید؟ پاسخ به این سوال کمی دشوار است چرا که هروئین، نوعی ماده مخدر ویرانگر است که اغلب مورد سوء مصرف قرار می گیرد. در ابتدا با قرص های تسکین دهنده درد شروع می شود و سپس به مصرف هروئین تبدیل می شود به همین جهت در این مقاله به بررسی نحوه کمک به بیماران اعتیاد به هروئین خواهیم پرداخت.

هروئین یکی از اعتیادآورترین مواد مخدری است که امروزه در دسترس است. با وجود خاصیت اعتیاد آور هروٸین و افزایش احتمال اوردوز، بسیاری از افراد همچنان به مصرف این ماده مخدر ادامه می دهند. برای برخی از افراد، نشانه های تخریب هروئین خیلی سریع آشکار خواهد شد، در حالی که برای برخی دیگر کمی بیشتر طول خواهد کشید. حتی افرادی هستند که مبتلا به اعتیاد به هروئین هستند اما می توانند شغل خود را هنگام مصرف مواد مخدر حفظ کنند، اما چنین شرایطی دوام زیادی نخواهد داشت.

سوء مصرف هروئین، با عوارض روانی و جسمانی شدیدی به همراه است به همین جهت ترک هروئین، نیازمند دریافت خدمات روان درمانی در کنار درمان جسمانی می باشد به همین جهت ترک هروئین، در مرکز ترک اعتیاد طلوع به عنوان بهترین مرکز ترک اعتیاد تهران، تحت نظر روانپزشک متخصص ترک اعتیاد و تیم روانشناسی انجام می گیرد و به بیماران این امکان را می دهد تا علاوه بر درمان جسمانی، به روان درمانی و بهبود اختلالات روانی ناشی از مصرف این مخدر بپردازند.

زمانی که یکی از اعضای خانواده با اعتیاد به هروئین دست و پنجه نرم می کند، معمولا اطرافیان او تأثیرات آن را بیشتر از شخصی که این ماده مخدر را مصرف می کند، احساس خواهند کرد. اعتیاد معمولاً به دلیل پیامدهای چندگانه ای که روی تمام اطرافیان فرد معتاد ایجاد می کند، یک بیماری خانوادگی نامیده می شود. بنابراین چه کاری می توانید انجام دهید؟ اعتیاد به هروئین ممکن است باعث شود فرد مبتلا شما را مورد انتقاد تند قرار دهد و شما را مقصر بداند. همچنین ممکن است منجر به دروغ، سرقت و انجام رفتارهای خطرناک شود.

گرچه به تنهایی نمی توانید اعتیاد به هروئین را درمان کنید، اما با اقداماتی خاص و حمایت به موقع، می توانید به فردی که به هروئین اعتیاد دارد کمک کنید.

نحوه کمک به بیماران اعتیاد به هروئین

نحوه کمک به بیماران اعتیاد به هروئین

یادگیری

یکی از بهترین و موثر ترین روش ها و نحوه کمک به بیماران اعتیاد به هروئین، کسب اطلاعات بیشتر در مورد هروئین و اعتیاد است.

این امر به شما کمک می کند علائمی که ممکن است در  شما به وجود آید و هشدار ها و نکاتی که باید مراقب آنها باشید را تشخیص دهید. همچنین می تواند به شما کمک کند تا دریابید که اعتیاد یک نوع بیماری مرتبط با مغز است، بنابراین نباید از رفتارها و گفته های شخصی که به هروئین اعتیاد دارد ناراحت شوید.

جلوگیری از توانمند سازی

توانمند سازی، یکی از متداول ترین رفتارهایی است که اطرافیان افراد معتاد به مواد مخدر آن را انجام می دهند. هنگامی که فرد معتاد به هروئین را توانمند می سازید به او منابعی اعم از مالی، عاطفی و یا … می دهید که به وی اجازه می دهد تا اعتیاد خود را ادامه دهد.

یک مثال از توانمند سازی فرد مبتلا به اعتیاد به هروئین می توان به امکان دسترسی فرد مبتلا به اعتیاد به حساب های مالی اشاره کرد. در نتیجه فرد معتاد به هروئین می تواند به خرید مواد مخدر ادامه دهد. روش دیگری که مردم معمولاً به جای کمک به شخص معتاد به هروئین برای ترک، او را توانمند می سازند، حمایت از آنها یا دروغ گفتن به دیگران برای جلوگیری از کشف واقعیت است. مهم این است که زمانی که می خواهید به شخصی که به هروئین اعتیاد دارد کمک کنید، یاد بگیرید که به او نه بگویید، برای او حد و مرز تعیین کنید و ثابت قدم بمانید.

بدون توانمندسازی هم، امکان ارائه پشتیبانی وجود دارد. این بدان معناست که شما می توانید شخصی را که به هروئین اعتیاد دارد دوست داشته باشید اما از او در برابر عواقب منفی اعمالش حمایت نکنید. شما می توانید روش های سالم تری را برای حمایت از آنها پیدا کنید، مانند کمک به آنها برای یافتن یک برنامه درمانی یا همراهی کردن آنها در جلسات درمانی و ترک اعتیاد در کلینیک ترک اعتیاد شبانه روزی طلوع.

ایجاد یک سیستم حمایتی

هروئین، یک ماده مخدر خطرناک است و مقابله با شخصی که به هروئین اعتیاد دارد، به تنهایی تقریباً غیرممکن است. در عوض شما باید روی ساخت یک سیستم حمایتی کار کنید.

این می تواند شامل درخواست کمک از سایر اعضای خانواده یا شرکت در یک گروه حمایتی باشد که مختص خانواده های افرادی است که با اعتیاد به هروئین دست و پنجه نرم می کنند. گروه های حمایتی بسیاری وجود دارد که راحتی و قدرت عاطفی را برای شما فراهم می کند. شما همچنین می توانید با یک درمانگر که تجربه برخورد با افراد مبتلا به اعتیاد را دارد صحبت کنید.

اگر سایر اعضای خانواده شما از قبل اطلاع ندارند، باید به آنها اطلاع دهید. یکی از بدترین کارهایی که می توانید برای فرد مبتلا به اختلال مصرف هروئین انجام دهید این است که سعی کنید اعتیاد او را پنهان کنید، زیرا این مسئله اغلب باعث بدتر شدن مشکل خواهد شد.

کلینیک ترک اعتیاد

نحوه کمک به بیماران اعتیاد به هروئین

فراهم کردن فرصت درمان

وقتی به دنبال کسب اطلاعات بیشتر برای کمک به فردی هستید که به هروئین اعتیاد دارد، به این فکر کنید که چگونه می توانید او را به سوی تغییرات مثبت سوق دهید.

شما نمی توانید فرد مبتلا به اعتیاد را “اصلاح” کنید یا او را مجبور کنید تا تغییر کند، اما می توانید محدودیت هایی را برای او تعیین کنید که به او نشان دهد دیگر برای اعتیاد به هروئین به او کمک نمی کنید و تمایل دارید به آنها کمک کنید تا یک برنامه درمانی مناسب با شرایط خود پیدا کنند. می توانید در مورد گزینه های مختلف تحقیق کنید. نحوه تامین هزینه ها و هماهنگی برای مراقبت از او را قبل از هر گونه اقدامی مورد بررسی قرار دهید. حتی ممکن است برای یک برنامه درمانی قادر به حمایت مالی یا عاطفی باشید، که نمونه ای از حمایت مثبت است.

در نهایت، اگرچه کارهای کمی وجود دارد که می توانید برای کمک به فردی که به هروئین اعتیاد دارد انجام دهید، اما اولین قدم مثبت این است که مراقبت خودتان باشید. سپس یک شبکه حمایتی پیدا کنید که با وجود فریب کاری فرد معتاد، بتوانید قدرت خود را حفظ کنید.

سخن پایانی

در طول مقاله به نحوه کمک به بیماران اعتیاد به هروئین پرداختیم، اما نکته ای که باید از آن اطلاع داشته باشید این است که ترک هروئین، یکی از خدمات ارائه شده در کلینیک ترک اعتیاد طلوع، به عنوان بهترین کلینیک ترک اعتیاد شبانه روزی تهران می باشد و درمان در این مرکز این امکان را به بیماران می دهد تا علاوه بر درمان جسمانی به روان درمانی خود نیز بپردزند و بعد از ترخیص از سلامت کامل روانی و جسمانی برخوردار شوند.

به این مطلب چه امتیازی میدهید؟

روی ستاره ها کلیک کنید تا رای شما ثبت شود

میانگین آرا 3.5 / 5. شمارش آرا: 2

رایی یافت نشد. اولین نفری باشید که رای میدهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 2 =

فهرست مطالب

مقالات مرتبط