بسیاری از افرادی که مشتاق ترک شیشه هستند، از متخصصین مرکز روانشناسی و ترک اعتیاد طلوعی دوباره هستند، سوال میپرسند:” ترک شیشه چند روز طول میکشه؟” ما در این مطلب به بررسی مدت زمان لازم برای ترک شیشه میپردازیم. اگر میخواهید اعتیاد به شیشه را درمان کنید، این مطلب را بخوانید.
بسته به عوامل مختلف، پاسخهای مختلفی میتوان به پرسش “ترک شیشه چقدر زمان میبرد؟” داد. برای بسیاری از افراد، علائم و عوارض ترک شیشه، ممکن است چند ساعت تا چند روز پس از آخرین مصرف ایجاد شود و معمولاً در روزهای اولیه شدیدتر است. برخی از علائم طی چند روز برطرف میشوند، اما برخی دیگر ممکن است برای چند هفته باقی بمانند.
اگر شما جزء افرادی باشید که دارای اعتیاد سنگین به شیشه هستید، احتمالا مدت زمان ترک شیشه شما و همچنین شدت و ماندگاری علائم آن افزایش خواهد یافت. اما متخصصین مرکز روانشناسی و ترک اعتیاد طلوعی دوباره، یک جدول زمانی کلی برای پاسخ به پرسش ” ترک شیشه چقدر زمان میبرد؟” تنظیم کردهاند که در بخش بعد آن را بررسی خواهیم کرد. آگاهی از اینکه روند سم زدایی شیشه با چه علائمی همراه است موجب میشود تا استرس و نگرانی شما کاهش یابد.
علائم ترک و مدت زمان ماندگاری آنها به چهار مرحله تقسیم میشود:
میل به شیشه و علائم روانپریشی نیز ممکن است دوباره ظاهر و تشدید شود. با جلسات رواندرمانی توسط روانشناس ترک اعتیاد مرکز طلوعی دوباره و همچنین تجویز دارو توسط روانپزشک اعتیاد این مرکز(در صورت لزوم) میتوان علائم مذکور را مدیریت و کنترل کرد. به همین دلیل است که ترک شیشه باید تحت نظارت متخصصین اعتیاد انجام شود تا خطر ابتلا به عود شیشه و خودآزاری کاهش یابد.
علائم این مرحله در حدود یک ماه بعد از آخرین مصرف شیشه آغاز میشود. این مرحله با تولید بیش از حد دوپامین در مغز، پس از اتمام سم زدایی، ایجاد میشود. مردم اغلب احساس سرخوشی، مثبت و اعتماد به نفس میکنند. اما پس از چند ماه، مغز شروع به تولید ناکافی دوپامین میکند و بیماران ممکن است به افسردگی برگردند و خطر عود را افزایش دهند. حالا میدانیم امکان دارد که ترک کامل شیشه چند ماهی طول بکشد.
در بهترین مرکز ترک اعتیاد کشور، یعنی کلینیک طلوعی دوباره، سم زدایی تدریجی ترک شیشه انجام میشود. درست است که ترک شیشه دارای عوارض کشنده ترک نیست، اما نظارت بر علائم ترک و کنترل آنها توسط متخصصین اعتیاد، میتواند فرایندی ایمن را برای شما ایجاد کند و همچنین در بسیاری از موارد مدت زمان ترک شیشه را کاهش دهد. به یاد داشته باشید که سم زدایی ترک شیشه از اولین گام های درمان اعتیاد به شیشه است، اما کافی نیست. روان درمانی از ضروریات یک روش تضمینی برای ترک شیشه است. اگر مشتاق درمان اعتیاد شیشه هستید، متخصصین ما آماده پذیرش شما هستند، کافیست همین حالا گوشی را برداشته و با ما تماس بگیرید، ما در مسیر درمان با شما هستیم.
به این مطلب چه امتیازی میدهید؟
روی ستاره ها کلیک کنید تا رای شما ثبت شود
میانگین آرا ۳ / ۵٫ شمارش آرا: ۲
رایی یافت نشد. اولین نفری باشید که رای میدهید.
فهرست مطالب