استفاده از داروی ترک الکل یکی از روش ها برای ترک مشروبات الکلی است اما باید توجه داشته باشید که دارو درمانی یک بخش از برنامه جامع درمان اعتیاد به الکل میباشد، به این معنی که ترک الکل با دارو باید با فرایند سم زدایی الکل، گروه درمانی و استفاده از گروه های حمایتی همراه باشد. در این مطلب بطور اختصاصی به بررسی اینکه” برای ترک الکل چه قرصی بخوریم؟” میپردازیم. اگر مشتاق انجام این فرایند هستید، به خواندن این مطلب ادامه دهید.
گفتنی است که عوارض ترک الکل گاهی خطرناک و کشنده است! بنابراین اکیدا توصیه میکنیم برای درمان این ماده به یک کلینیک درمانی خوب مراجعه کنید.
با زیان ساده به دارویی که در فرایند سم زدایی الکل (به منظور کاهش علائم ترک) استفاده شود و یا اینکه خودش در ترک الکل موثر باشد میگویند. این دارو میتواند بصورت قطره ترک الکل، شربت ترک الکل، قرص یا آمپول باشد.
برای ترک الکل با دارو، قرص های زیادی وجود دارد که در زیر به آنها اشاره میکنیم:
این دارو توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده برای درمان وابستگی به الکل تأیید شده است. این قرص ترک الکل به تعادل مجدد مواد شیمیایی در مغز که با نوشیدن زیاد الکل مرتبط هستند، کمک میکند.
این دارو توسط FDA برای درمان وابستگی به الکل تایید شده است. در صورت مصرف همزمان الکل با دی سولفیرام، این دارو عوارض ناخوشایندی مانند حالت تهوع، استفراغ، سردرد، برافروختگی (قرمزی صورت، گردن یا قفسه سینه)، تعریق و درد قفسه سینه را ایجاد خواهد کرد. این اثرات میتواند برای یک ساعت یا بیشتر باقی بماند. در مرکز ترک اعتیاد طلوعی دوباره عمدتا از روش کاشت ایمپلنت دی سولفیرام، برای ترک الکل استفاده میشود.
این دارو ترک الکل بصورت قرص، آمپول و ایمپلنت نالتروکسان در بازار موجود است. مصرف قرص ترک الکل نالتروکسان بصورت روزانه، اما آمپول آن بصورت ماهیانه تجویز میشود. اما کاشت ایمپلنت نالتروکسان در ناحیه شکم بیمار با بیهوشی موضعی انجام میشود و بسته به دوز آن به مدت ۳ تا ۶ ماه تاثیر گذار خواهد بود. این دارو موجب کاهش میل فرد به الکل میگردد.
توپیرامات برای درمان تشنج و جلوگیری از سردردهای میگرنی توسط FDA تأیید شده است. برخی از پزشکان نیز از آن برای درمان اختلال مصرف الکل استفاده میکنند. این نوع قرص به تعادل مجدد مواد شیمیایی در مغز و اصلاح فعالیت الکتریکی سلولهای مغز کمک میکند.
در مرکز ترک الکل طلوعی دوباره، از باکلوفن برای درمان اعتیاد الکل استفاده نمیشود. علت آن است که احتمال تداخل باکلوفن با الکل و داروهای ضدافسردگی وجود دارد. اما بسیاری از مراکز ترک اعتیاد برای ترک الکل از باکلوفن استفاده میکنند. باکلوفن به منظور کاهش علائم ترک الکل نظیر اسپاسم عضلانی استفاده میشود.
هر دارویی دارای عوارض است. دارو ترک الکل نیز از این قائده مستثنی نیست. طبق بررسی FDA، عوارض جانبی احتمالی داروهای ترک الکل عبارتند از:
آمپول و قرص ترک الکل میتوانند باعث ایجاد مشکلات زیر شوند:
ایمپلنت نالتروکسان میتواند باعث عوارض زیر شود:
آگاهی از این عوارض داروهای ترک الکل باعث میشود تا اگر در زمان وقوع فرایند درمان اعتیاد الکل دچار آنها شدید، بدانید از کجا نشات میگیرد.
شما عزیزان میتوانید با پرسیدن سوالات زیر از پزشک حاضر در کلینیک ترک اعتیاد طلوعی دوباره، شبهات خود را در مورد فرایند ترک الکل و دارو درمانی برطرف کنید:
با تماس یا مراجعه به کلینیک ترک اعتیاد طلوعی دوباره، میتوانید پاسخ تمامی ابهامات و سوالات خود را متوجه شوید. فقط کافیست با ما در ارتباط باشید تا بتوانید الکل را در محیطی ایمن و راحت ترک کنید. ما در مرکز طلوعی دوباره از ترکیب روشهای سم زدایی، دارو ترک الکل و روان درمانی برای درمان اعتیاد الکل شما استفاده میکنیم تا اعتیادتان بطور کامل برطرف شود. کافیست با متخصین ما تماس بگیرید.
به این مطلب چه امتیازی میدهید؟
روی ستاره ها کلیک کنید تا رای شما ثبت شود
میانگین آرا ۵ / ۵٫ شمارش آرا: ۱
رایی یافت نشد. اولین نفری باشید که رای میدهید.
فهرست مطالب