کمیکال مخدری بسیار قوی است که حدود ۱۰ الی ۱۲ سال پیش ساخته شده و به دلیل عوارض شدیدی که دارد متاسفانه میان جوانان محبوبیت بالایی پیدا کرده است. مصرف کمیکال باعث بروز کمایی مختصر و موقتی می شود. یکی از باورهای اشتباه که در ابتدا توسط سودجویان و دلالان برای جلب نظر جوانان باب شد و متاسفانه باعث اعتیاد بسیاری به این مخدر شد عدم اعتیادآوری کمیکال است که در این خصوص باید بدانید کمیکال مخدری بسیار اعتیاد آور است و وابستگی روانی و جسمانی به آن در دفعات اولیه مصرف شکل می گیرد.
کانابینوئیدهای ماریجوانای صنعتی، آگونیستی برای گیرنده های مغزی هستند و با اتصال به گیرنده های مغز، ریه، کلیه و کبد بر سلامت جسمانی و روانی مصرف کننده تاثیر می گذارند که از مهمترین اثرات آن می توانیم به اختلال در حافظه اشاره و افزایش فشار خون اشاره کنیم که مصرف کننده حالتی مشابه سکته مغزی را تجربه کند. مواد اعتیادآور چه مثل شیشه و حشیش محرک باشند یا مثل هروئین و تریاک مخدر، صدمات فراوانی بر جسم و روح مصرف کننده وارد می کنند اما فشاری که مصرف کمیکال بر جسم بیمار وارد می کند بیش از همه ی مواد اعتیاد آور است.
عوارض مصرف کمیکال طیف گسترده ای از بیماری های روانی و جسمانی را در بر می گیرد که برخی از مهمترین آنها عبارتند از:
سرگیجه
حالت تهوع
اختلال یادگیری
گوشه گیری و تنهایی
اما از آنجایی که مصرف کمیکال اختلالات گسترده ای بر سیستم عصبی مصرف کننده وارد می کند مصرف آن با دوز بالا خطر اوردوز و مرگ را به همراه دارد. همچنین مصرف این روانگردان باعث تغییراتی در DNA مصرف کننده می شود و خطر ناباروری را افزایش می دهد.
تشنج
افسردگی شدید
اختلالات روحی
اعتیاد به کمیکال وابستگی جسمانی و روانی زیادی دارد به همین جهت درمان و ترک آن نیاز به دریافت خدمات روان درمانی دارد و ضروری است که در مرکز ترک اعتیاد انجام بگیرد و هرگونه ترک خودسرانه و خارج از نظارت پزشک می تواند عوارض مخربی بر سلامت مصرف کننده داشته باشد.
به این مطلب چه امتیازی میدهید؟
روی ستاره ها کلیک کنید تا رای شما ثبت شود
میانگین آرا ۰ / ۵٫ شمارش آرا: ۰
رایی یافت نشد. اولین نفری باشید که رای میدهید.
فهرست مطالب