اسلاید قبلی
اسلاید بعدی
اسلاید قبلی
اسلاید بعدی

عوارض هروئین بر بدن

کلینیک ترک اعتیاد
فهرست مطالب

کلینیک ترک اعتیاد طلوعی دوباره، مرکز ترک اعتیاد طلوعی دوباره: هروئین نوعی ماده مخدر است که به طور چشمگیری توانایی تغییر همه چیز، از احساسات و عملکرد مغز شما گرفته تا شکل ظاهری را دارد. مصرف هروئین از تمام جهات فرد و زندگی او را تحت تاثیر قرار خواهد داد. در این مقاله آنچه هروئین با بدن شما انجام می دهد و تأثیر آن از لحاظ جسمی و عوارض مصرف هروئین بر بدن را مرور خواهیم کرد.

حتما مطالعه کنید: ترک هروئین

عوارض مصرف هروئین بر بدن

هروئین یک ماده مخدر است و هنگامی که مصرف می شود، به گیرنده های مخدر مغز متصل می شود. این روند باعث هجوم دوپامین می شود که بسیار بیشتر از آن میزانی است که به طور طبیعی ترشح می شود. ترشح دوپامین باعث می شود فرد در هنگام مصرف هروئین احساس سرخوشی کند. سپس مغز شما شروع به تکرار این احساس می کند، به همین دلیل تمایل شما برای مصرف هروئین چندین برابر خواهد شد.

حتما مطالعه کنید: اعتیاد به دوپامین

با گذشت زمان، بدن شما نسبت به هروئین تحمل پیدا می کند. این بدان معنی است که مغز شما به نوعی به سیم کشی مجدد خواهد پرداخت تا هنگامی که با هروئین مواجه شد احساس “طبیعی” داشته باشد. بدن شما با هروئین و دوپامین موجود سازگار شده است تا حتی بلافاصله پس از مصرف هروئین، احساس سرخوشی و لذت نکنید. برای تجربه حس لذت و یا هر چیز دیگر باید دوزهای بیشتری از هروئین مصرف کنید. یکی از راه های تشخیص ایجاد تحمل نسبت به هروئین این است که وقتی آن را مصرف نمی کنید، احساس غیرعادی خواهید داشت.

مصرف طولانی مدت هروئین، در نهایت ساختار و فیزیولوژی مغز شما را تغییر خواهد داد. معکوس کردن تاثیرات مصرف هروئین بر سیستم های هورمونی دشوار است. همچنین برخی تحقیقات نشان می دهند که مصرف هروئین ممکن است باعث کاهش ماده سفید مغز شما شود و به دنبال آن طیف وسیعی از اختلالات شناختی، حافظه و تصمیم گیری ایجاد خواهد شد.

در صورت قطع مصرف، وابستگی جسمی به هروئین ممکن است منجر به بروز علائم ترک شود. این علائم ممکن است از علائمی شبیه آنفولانزا گرفته تا درد شدید، بی خوابی و مشکلات دستگاه گوارش باشد.

عوارض مصرف هروئین بر بدن

عوارض مصرف هروئین بر بدن

تاثیرات کوتاه مدت مصرف هروئین

علاوه بر تاثیر روی مغز، مصرف هروئین با گذشت زمان تأثیرات فوری بر بدن شما خواهد گذاشت که شامل موارد زیر می باشد:

احساس سنگینی دست و پاها

تسکین درد و کاهش اضطراب

گرگرفتگی پوست

افزایش دمای بدن

تهوع و استفراغ

تنفس کند

خارش شدید

خشکی دهان

بیهوش شدن و به هوش آمدن

ضربان قلب آهسته یا ضربان قلب نامنظم

برخی از روش هایی که با مصرف هروئین ممکن است به بدن شما آسیب برسد شامل موارد زیر است:

با مصرف هروئین ممکن است نارسایی کلیوی رخ دهد

مصرف هروئین باعث می شود که مغز شما خون کافی دریافت نکند

سیستم تنفسی شما ممکن است از کار بیفتد و قادر به نفس کشیدن نباشید

مصرف هروئین ممکن است منجر به مشکلی به نام اندوکاردیت عفونی در سطح قلب شود، که به علت تزریق هروئین رخ می دهد و منجر به نارسایی قلبی خواهد شد

آنچه هروئین با بدن شما انجام می دهد در نهایت ممکن است منجر به اوردوز کشنده شود. شناخت علائم و نشانه های اوردوز هروئین به منظور درمان سریع و موثر بسیار ضروری است

عوارض مصرف هروئین بر بدن

عوارض مصرف هروئین بر بدن

اثرات بلند مدت مصرف هروئین

اثرات بلند مدت مصرف هروئین روی بدن شما نیز کشنده است و ممکن است شامل موارد زیر باشد:

مشکلات مرتبط با سلامت دندان از جمله دندان های آسیب دیده و تورم لثه ها

بیماری های پوستی ناشی از خراشیدن

مشکلات مربوط به عملکرد جنسی

سیستم ایمنی ضعیف

مشکلات خواب

یبوست شدید

سوء تغذیه

به همراه تاثیراتی که هروئین در طولانی مدت بر بدن شما می گذارد، حتی ممکن است به روش های خطرناک تری نیز سلامت کلی شما مورد تهدید قرار گیرد که شامل آسیب به کبد و کلیه ها در اثر بیماری های عفونی (ناشی از تزریق با سرنگ آلوده) و آسیب به مغز در اثر کمبود اکسیژن است که در هنگام اوردوز رخ می دهد.

افرادی که هروئین تزریق می کنند، مشکلاتی مانند عفونت دریچه های قلب، عفونت های باکتریایی و آبسه ناشی از تزریق را گزارش می دهند. مصرف کنندگان طولانی مدت هروئین اغلب با مشکلات ریوی، از جمله سل و ذات الریه دست و پنجه نرم می کنند. زنانی که هروئین مصرف می کنند چرخه قاعدگی نامنظمی خواهند داشت و یا اینکه کاملاً متوقف خواهد شد. افرادی که هروئین را استنشاق می کنند نیز به بافت مخاطی خود آسیب خواهند رساند.

اگر هروئین تزریق کنید، ممکن است منجر به زخم شدن و فرو ریختن رگ ها، عفونت های مرتبط با خون و عفونت های بافت نرم شود.

کلینیک ترک اعتیاد

عوارض مصرف هروئین بر بدن

سخن پایانی

سوء مصرف هروئین، عوارض روانی و جسمانی متعددی برای مصرف کننده به همراه دارد و حتی ممکن است بافت موجود در اندام های حیاتی شما آسیب دیده یا از بین برود و به دلیل واکنش های ایمنی بدن در برابر آلاینده هایی که اغلب در هروئین وجود دارد، ممکن است منجر به آرتروز و سایر مشکلات شبیه به آن شود. اگر شما یا یکی از عزیزانتان با اعتیاد به هروئین دست و پنجه نرم می کنید و تمایل به ترک هروئین دارید، روانپزشک متخصص ترک اعتیاد و تیم روانشناسی کلینیک ترک اعتیاد طلوعی دوباره، به عنوان بهترین کلینیک ترک اعتیاد تهران آماده خدمت رسانی به شما عزیزان می باشد. ترک اعتیاد هروئین، نیازمند دریافت خدمات روان درمانی در کنار درمان جسمانی می باشد به همین جهت بهتر است همین امروز با یکی از کارشناسان ما تماس بگیرید تا در بهبودی از اعتیاد و تجربه آینده ای روشن به شما کمک کنند.

به این مطلب چه امتیازی میدهید؟

روی ستاره ها کلیک کنید تا رای شما ثبت شود

میانگین آرا 0 / 5. شمارش آرا: 0

رایی یافت نشد. اولین نفری باشید که رای میدهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + شش =

فهرست مطالب

مقالات مرتبط