حشیش چیست؟
حشیش مانند ماری جوانا از گیاه شاه دانه بدست میآید. حشیش از صمغ برگ و ساقه گیاه شاهدانه بدست میآید و معمولا قهوهای رنگ است اما در موارد محدودی نیز به رنگ سبز تیره نیز دیده میشود. منبع اصلی تولید آن به دلیل کشت بالای شاه دانه در کشور افغانستان میباشد اما این محرک در کشورهای دیگری همچون مراکش، پاراگوئه نیز تولید و کشت میشود اما مصرفکنندگان آن طیف بیشتری از کشورها را در بر میگیرند.
حشیش در مقایسه با ماری جوانا از غلظت بالاتری دارد و روغن آن که فراوری شده این محرک است شدت و قدرت اعتیادآوری بالایی دارد و بسیار ضخیم چسبنده میباشد. از آنجایی که عمده مصرفکنندگان این محرک جوانان و نوجوانان میباشد به دلایل مختلفی همچون مخفی کردن اعتیاد خود از اصطلاحات مختلفی برای اشاره به آن استفاده میکنند که شناخت این اسامی برای خانوادهها میتواند بسیار با اهمیت باشد.
اسامی دیگر حشیش
برای این محرک اسامی مختلفی وجود دارد که برخی از رایجترین آنها عبارتند از:
پنیر
بنگ
مصرف حشیش چه عوارضی دارد
اثرات مصرف حشیش بسته به پارامترهایی همچون مقدار مصرف، نوع و سابقه مصرف بسیار متفاوت میباشد که برخی از این پارامترها عبارتند از:
انتظار از تجربه مصرف
محل و نحوه همراهی مصرفکنندگان
دود حشیش از ششها جذب سیستم گردش خون شده و با رسیدن به مغز و ایجاد اختلال در عملکرد صحیح مغز باعث بروز احساس نشئگی در مصرفکننده خواهد شد. چشمها، پوست، سیستم گوارشی و گردش خون و سیستم عصبی نیز تحت تاثیر مصرف این محرک دچار اختلال در عملکرد صحیح میشوند.
علائم مصرف حشیش چیست؟
افزایش اشتها
مشکل در حل مسئله و حافظه
تغییرات و نوسانات خلقی پیاپی
آیا حشیش اعتیادآور است؟
در خصوص اعتیادآوری حشیش باید بدانید که بله، حشیش بسیار اعتیادآور است و در دسته مواد محرک قرار میگیرد و مصرفکننده در مدت زمان کوتاهی نسبت به آن وابستگی شدیدی پیدا میکند. وابستگی و اعتیاد به حشیش با سایر مواد مخدر و محرک تفاوت دارد چرا که عمده وابستگی به حشیش روانی میباشد و وابستگی جسمانی کمتری دارد. این ایجاد وابستگی میتواند بعد از مصرف باعث بروز نشانههایی در مصرفکننده شود که به کمک شناخت علائم کسانی که حشیش مصرف می کنند میتوان به اعتیاد بیمار آگاه شد و برای درمان و ترک حشیش اقدام کرد.
علائم مصرف حشیش چیست؟
حملات اضطرابی و گیجی
بالارفتن فشار خون و ضربان قلب
خشکی دهان
از سوی دیگر باید بدانید که THC با انباشته شدن در چربیهای بدن و متابولیسم بسیار آهسته مدت زمان زیادی در بدن مصرفکننده باقی میماند و ممکن است تا هفتهها بعد از آخرین مصرف اثرات آن در آزمایش اعتیاد مشخص میشود و این دفع آهسته خود یکی از اصلیترین دلایل اعتیادزایی این محرک است.
عوارض کوتاه مدت مصرف حشیش
اختلالات جنسی
اختلالات مغزی به ویژه در حافظه، یادگیری و بیانگیزگی
اختلال در حواس بینایی، شنوایی و لامسه
عوارض بلند مدت مصرف حشیش
تشنج
تحلیل بافت مغز
ابتلا به سرطان ریه
اما مصرف آن در دوران بارداری نیز میتواند باعث اختلالات ژنتیکی و اختلال در رشد طبیعی جنین شود. تا کنون با عوارض مخرب این محرک آشنا شدیم اما عوارض مصرف این محرک چیزی فراتر است موارد گفته شده است و استفاده از این محرک میتوانید بر تمامی ابعاد زندگی بیمار تاثیر داشته باشد.
تاثیر حشیش بر زندگی مصرف کننده
اختلال در عملکرد شناختی رفتاری و ادراکی مصرفکننده
6 ماه مصرف حشیش عوارض طولانی مدت ۲ ساله بر سلامت بیمار دارد
دانستی هایی در رابطه با حشیش
پرخاشگری از نشانهها و عوارض محرک این محرک است
بیش از نیمی از مصرفکنندگان کراک در ابتدا وابسته به این محرک بودهاند
هذیا گویی و خود بزرگبینی از عمدهترین نشانههای مصرف حشیش است
ترک حشیش
عمده وابستگی به این محرک روانی میباشد و بدیهی است که درمان و ترک آن نیازمند دریافت خدمات مشاورهای میباشد و باید حتما در مرکز ترک اعتیاد انجام بگیرد و هرگونه ترک خودسرانه و خارج از نظارت پزشک میتواند عوارض مخربی بر سلامت مصرفکننده داشته باشد. کلینیک ترک اعتیاد طلوع یکی از بهترین و مجهزترین مراکز ترک اعتیاد در تهران است که میتوانید برای ترک این ماده مخدر به آن مراجعه کنید.
به این مطلب چه امتیازی میدهید؟
روی ستاره ها کلیک کنید تا رای شما ثبت شود
میانگین آرا 0 / 5. شمارش آرا: 0
رایی یافت نشد. اولین نفری باشید که رای میدهید.